mandag den 30. december 2013

Sørger du for mælk til kaffen?

Spørgsmålet kom på chatten bag Wordfeud i går. Og ja - selvfølgelig gjorde jeg det. Det har længe været meningen, at vi skulle mødes. Af forskellige årsager er det udskudt den ene gang efter den anden. Jeg kan jo kun tale for mig selv, men jeg synes, at det gik rigtig godt, og at det var et par skønne mennesker, der drak kaffe i mit køkken i dag. Tak for besøget til Overleveren med kæreste og hund. Døren var dårligt lukket bag vores gæster, før Dodo trak sig tilbage til transportkassen under trappen. Her har hun sovet lige siden.
 
Jeg har ikke sovet. Jeg kom til at spise alle de vanillekranse, som de skønne kvinder glemte at sætte til livs. Min viljestyrke forsvandt lige så stille og pludselig var de alle væk....

10 kommentarer:

 1. Hvor dejligt. Så er vi to, der har haft hyggeligt besøg :-) Og jeg kan forstå, at Vagthunden er i topform igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig dejligt. Vagthunden havde det fint, og der blev snuset noget her.

   Slet
 2. Fedt at det lykkedes for jer at mødes.. Er sikker på at Dodo og overleverens hund har hygget sig, lige så meget som jer. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja endelig. De hyggede sig, da den lille hvide først havde vænnet sig til, at der var gæster, der spiste af hendes mad. Det var en god oplevelse for alle, som absolut tåler gentagelse.

   Slet
 3. Hvor dejligt at I kunne mødes,jeg må også til at møde nogle af jer skønne bloggere når jeg igen er kørende som både i energi/overskudsmæssigt og ikke er dopet af medicin med advarselstrekanter. ;-D Håber at Dodo og hendes mor er kommet sig over mødet med vaniliekransene og og legekammeraten. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være hyggeligt at ses i det nye år. Mon ikke vi kan arrangere noget, når du engang er klar? Jeg tror, at vanillekransene sidder fast på sidebenet nu, men Dodo er kommet sig.

   Slet
 4. Det lyder hyggeligt med et miniblogtræf :-)
  Rigtig godt nytår til dig og dine kære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, og i lige måde til jer.
   Ja - du kender jo selv glæden ved at mødes.

   Slet
 5. Min hund gik osse død under et tæppe på sofaen da den kom hjem... Jeg er ked af at vi ikke stak vanillekransene i lommerne og bortfjernede de fantastiske lakridspebernødder (opskrift, tak)... men vi glemte det rent da vejene kaldte igen.

  Tak for en dejlig kop vejkaffe og jeg er sikker på at kæresten min var glad for at få mælk i sin kaffe... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. For at starte med det sidste, så er der altid mælk i kaffen her. Hun kan roligt komme forbi en anden gang.
   Jeg skal finde lakridserne og sende dem til jer. Desværre kan jeg ikke sende vanillekranse efter jer. De sidder på mit sidesul nu :-)

   Slet