søndag den 1. december 2013

Første december

Så landede julemåneden hos familien Hansen på Helsingevej. Vi har bagt æbleskiver og eftermiddagshygget med mormor. Lidt af traditionerne er gemt til i aften, for mormor tåler ikke levende lys på grund af hendes KOL. 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mit hurtige juleindkøb blev foretaget for at redde en vis legemsdel på mig selv. Decemberkalenderen er fyldt hver eneste weekend. Eller nærmere, sådan var det. Jeg skulle have passet min brors piger i næste weekend, men de har lige meldt afbud. Jeg tror faktisk ikke, at jeg fortæller det til nogen. Jeg tror bare, at jeg tager imod den weekend, jeg lige har fået foræret. Lidt med vemod blandet i glæden. For jeg havde faktisk glædet mig til at klippe og klistre og hygge med Augusta og Frederikke 

For nogle år siden kørte der en fotoleg i Blogland. Dagens billede i december fik skudt liv i min blog, som ellers var en trist affære. Jeg tror, at jeg vil tage legen op igen. Men det bliver altså ikke før i morgen.  Dette indlæg blevet nemlig skrevet på iPad, og her kan jeg hverken finde ud af at hente billeder ind, eller at få justeret teksten, så det ser bare nogenlunde ordentligt ud.  Måske der er nogen derude, der er klogere end mig?

10 kommentarer:

 1. Jeg vil håbe, der er et lyst hoved der kan fortælle dig (og jeg følger med) hvordan man får billeder ind på Ipaden. Jeg kan heller ikke finde ud af det nemlig.
  Når kalenderen er fyldt, er det fint nok med et afbud.
  Nyd resten af denne første adventssøndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev anbefalet at se på den app, der hedder blogpress. Jeg har kikket lidt, men blokerer lidt, når det ikke er på dansk. Jeg vil prøve at sætte mig lidt ind i det. Afbuddet fra pigerne var fint nok. Jeg havde bare glædet mig til at have dem lidt for mig selv, for det sker meget sjældent.

   Slet
 2. Nu er lysene nok tændt, god søndag aften til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Faktisk glemte jeg at tænde lysene :-) Måske fordi æbleskiverne var spist.

   Slet
 3. Billeder gør et eller andet ved et indlæg, men ind imellem kommer der ikke nogen billeddokumentation. Sådan er det :0)
  I har rigtig skudt julen igang. det lyder rigtig hyggeligt.
  God aften :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Et rigtig julekommeigangskud. Det er slet ikke så tosset. Men det ved du jo alt om.

   Slet
 4. Lyder som en dejlig søndag, mon ikke du hurtigt får fyldt næste weekend op med gode julerier.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en god dag. Jo - jeg får sikkert brugt dagene. Men det bliver stille og roligt, for Bo har vagt. Det bliver nok timer til mig selv, og det er slet ikke så tosset.

   Slet
 5. Det er en god idé at holde den juleweekend hemmelig - så kan du bare hygge og være dig. Jeres kalender lyder lidt vel fyldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den også. Men med særlige ting, som det er svært at sige nej til. En rund fødselsdag, en afskedsreception, og Saras fernisering og afsked med Krabbesholm. Jeg glæder mig til det hele, og så må jeg jo bare slappe lidt i hverdagene.

   Slet