lørdag den 12. april 2014

Nedtælling og kameradrømme

Nu er det lige ved at være. Klokken uforskammet tidligt på mandag morgen samler vi mor op og kører mod lufthavnen. Der skal pakkes i morgen, og der skal være tjek på billetter og tider og alt det der. Jeg glæder mig rigtig meget, men jeg sidder også med en følelse af, at det er dybt underligt at tage afsted fra min familie. Også selv om det bare er for et par dage. De har lovet mig, at det hele nok skal gå, og drengene har planlagt, at der skal hentes mad på Den Gyldne Måge, for det gider jeg nemlig ikke at være med til. Jeg regner ikke med, at jeg når at skrive mere her, inden vi tager afsted, men til gengæld lover jeg, at jeg vil komme hjem med billeder i overflod, og at det nok skal komme til at fylde lidt her. Jeg glæder mig rigtig meget til mødet med Christiansø og min bror og hans familie.

Og for at blive ved det med billeder. Vi kikker på kamera for tiden. Jeg har jo mit lille Nikon Coolpix P300, som jeg er rigtig glad for. Det tager gode billeder, og det fylder præcis så lidt i tasken, som jeg godt kan lide. Der er bare et minus ved det. Det kan ikke zoome ret meget, og det er rigtigt ærgerligt. Vi har snakket lidt om, hvad der kunne være et godt alternativ, men er ikke rigtig nået i land endnu. Jeg ønsker mig et lille bitte et, der kan tage billeder som de helt store med kanonlinser. Det bliver nok en svær opgave at finde sådan et. 

Ikke mere herfra nu. Jeg vil gå ud og deltage i havearbejdet. Bo er ved at anlægge nyt bed i forhaven, så der skal flyttes lidt fliser og rykkes lidt rundt. Jeg vender tilbage i påsken, når jeg er kommet hjem fra øen. 


18 kommentarer:

 1. Jeg vil ønske jer en rigtig god tur til den lille ø, og håber I får stille vejr til sejlturen. Jeg glæder mig til du viser os billederne fra turen.
  Spændende hvilket kamera du ender op med. Der findes rigtigt mange små af slagsen. Jeg skal heller ikke have noget der ikke kan være i lommen eller håndtasken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia. Det hele er forløbet fint og sildene var jo ganske fantastiske. Jeg vender tilbage med meget mere om besøget.

   Slet
 2. Rigtig god tur, Susanne. Mon ikke knægtene vil nyde at smovse i hurtigmad, for en gangs skyld? Så kan du gå ombord i sild i stedet 😉
  Jeg er også spændt på hvad du finder ud af med kamera. Jeg synes det er lidt af en jungle, men er meget glad for mit Lumix. Ellen har anskaffet det nyeste af slagsen, men jeg kan ikke huske om hun har skrevet om zoomfunktionen. God jagt 👍

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte. Så du er også til Lumix? Vi har aftalt, at vi har god tid. Jeg tror bare, at det nye kommer til at ligge i tasken, når det bliver sommerferie.

   Slet
 3. Ellen ELSKER sit nye Lumix TZ60 med 30 x zoom. Det fylder ingenting og kan det hele! Man får virkelig meget for pengene.
  God tur med mor til bror :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har googlet dit Lomix, og det ser rigtig godt ud. Nu vil jeg finde et sted, hvor jeg også kan røre og pille lidt. Det kunne sagtens gå den vej.

   Slet
 4. God tur. Det bliver spændende at se dine billeder fra Christiansø. Gemalen er til mtb-o på Bornholm i disse dage, så møder I på vej til færgen en mountainbiker, der ser ud til at være blevet væk for sig selv, er det nok ham :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores møde med Bornholm blev ganske kort, så jeg nåede ikke at stå i vejen for cykelentusiaster :-)

   Slet
 5. Jeg er osse spændt på at høre hvad du ender med mht kamera.. Ellens bud er vist ikke helt tosset, selvom det jo er et andet end det jeg kom op med. Men mon ikke at hendes trods alt er bedre og da i hvert fald begrundet i egne erfaringer.. jeg læser mig jo bare til hvad jeg ved ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellens bud er i den grad med i overvejelserne. Det ligner det, jeg kunne ønske mig. En hel masse, der fylder ganske lidt.

   Slet
 6. Rigtig god tur - jeg glæder mig til at se billeder fra Christiansø.

  SvarSlet
 7. Rigtig god tur i morgen, jeg håber I får en stille sejltur til den lille klippeø..
  Jeg ville gå efter Ellens forslag.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. Heldigvis viste havet sig fra sin pæne side. Og ja - Ellens forslag er rigtig godt. Jeg skal bare lidt finde det i virkeligheden og mærke efter - sådan helt fysisk.

   Slet
 8. God tur til det østlige Danmark. Har aldrig været på Christiansø, men har hørt at der er pragtfuldt :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg heller ikke før nu, og jeg kan da kun opfordre dig til at søge der ud engang.

   Slet
 9. Tænk - jeg har boet fire år på Bornholm uden nogen sinde at have være på Christians Ø - det er simpelthen for ringe. Jeg trøster mig med, at det var i min ungdom, hvor jeg slet ikke havde sans for skønheden i naturen. Jeg glæder mig til at se dine billeder.

  Jeg tror, du skal vælge et Lumix, og det baserer jeg på alle Ellens fremragende billeder med det apparat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det tit. At det der er lige i nærheden ikke er så interessant. Men øerne er ganske afgjort et besøg værd, og i virkeligheden er det vel aldrig for sent.

   Slet