tirsdag den 29. april 2014

Alt godt kommer til den, der venter

Nogen gange skal man bare vente rigtig længe. Og nogen gange kommer man til at vente så lange, at det kan blive nødvendigt at tage sagen i egen hånd. Sådan gik det for mig i lørdags. 

Jeg har i mange år - som i ligesiden den kom frem - ønsket mig boksen med alle afsnit af Matador. Den har stået på listen både til jul og fødselsdag, men der er aldrig sket noget. I starten kan jeg huske, at den kostede sådan cirka det samme som et nyt tag, men de sidste mange år har den været til at købe for rimelige penge. 

I lørdags var vi ude for at købe fødselsdagsgave til Søster. Hun havde 3 ønsker på sedlen, hvor boksen var det ene. Jeg havde selv købt gave for mor, så jeg vidste, at der ikke var meget tilbage. Vi satte derfor kursen mod byen, hvor jeg vidste, at man kunne købe boksen her til en pris, der nogenlunde passer til vores gavebudget.

Da vi kom til fødselsdag hos Søster i søndags lå der allerede en boks på bordet. Og da jeg synes, at det var synd, at boksen skulle helt tilbage til Holbæk for at blive byttet, skyndte jeg mig at give hende pengene i stedet for, og gemte boksen i min nørklekurv. Nu har jeg streget den på ønskesedlen, for endelig fik jeg den. Søster er også glad, for nu har hun lidt penge til en ny sommerklud. Og på den måde endte det hele jo godt. 


16 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det godt at kunne handle hurtigt - ned i kurven med boksen og frem med tryllestøvet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var hurtig som en Ninja - sådan en beslutning skal ikke overvejes for meget

   Slet
 2. Ja, så endte det hele jo godt :-) Vi har arvet Matador-serien efter min far. Det er en serie, man kan blive ved med at fryde sig over :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så den ikke, sidst den løb over skærmen, men jeg vil tage den lidt ad gangen nu. Desværre deler familien ikke min glæde.

   Slet
 3. Der er til mange timers nydelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver til mine stille aftentimer. Jeg vil nyde det.

   Slet
 4. Se det var et rigtigt eventyr der endte lykkeligt.. :-)
  Man må aldrig gå ned på Matador, jeg har også boksen stående i Sverige, den burde være et must i ethvert hjem.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - alle var glade, og så bliver det ikke ret meget bedre.

   Slet
 5. Ren win-win :-)
  Vi gav Charlotte Matador - desværre, da den stadig kostede et nyt tag, som du siger ... til gengæld blev hun rigtig glad for den og har set den flere gange. Senere har hun fået den igen, denne gang til at betale - OG med engelske undertekster, så nu er Tim lige så vild med serien som alle vi andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var slet ikke klar over, at de også kunne med udenlandske undertekster, men det er da glædeligt. Jeg er ikke kommet i gang endnu, for de lyse timer bliver jo flere og flere, men jeg skal da se hele striben.

   Slet
 6. Tillykke. Den skal man da eje. Jeg blir aldrig træt af den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lugter i den grad af barndom og det gode gamle.

   Slet
 7. Det må jo være det man kan kalde dobbelt glæde, når både søster og du fik noget godt ud af det i sidste ende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Pia. Det må kunne beskrives som en ren win-win.

   Slet
 8. Jeg har også hele boksen og ca. en gang om året laver jeg en Matador-maraton, hvor jeg ser dem alle sammen på en weekend. Efterhånden kan jeg en del af replikkerne uden ad, og det er jo nok lidt nørdet, men jeg kan lide det sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender flere, der har det som en del af juletraditionen. Her kommer jeg nok til at have det for mig selv, men det skal ikke få lov at pille ved min glæde.

   Slet