lørdag den 25. december 2010

Dagens billede 24 - en skøn juleuglegave

Se lige min fantastiske julegave. Det er da sådan en, som man bliver i godt humør af at møde. Den er hjemmelavet og designet til at sidde i vores sofa. Når vi så savner Sara, kan vi kramme uglen lidt og tænke lidt på hende. Hun undskyldte med, at hun ikke havde nogen penge, og derfor har lavet julegaven selv. Jeg behøver absolut ikke nogen undskyldninger. Jeg elsker min fantastisk ugle og kunne ikke forestille mig en bedre gave fra hende.

Juledag er stille her. Bo er kaldt, så han tilbringer tiden på job lige nu. Jakob er til julefrokost i kærestens familie og Sara og Jonas slapper af. Det giver den helt perfekte ro på sådan en juledag. Jeg nyder i stor stil, for jeg kan mærke, at ugen op til jul har været hård. Der har været lidt afslutningsstress på jobbet og "har-jeg-nu-husket-det-hele" julestress herhjemme. Oven i har vi jo stadig far sidende i lejligheden. Det hele koster på energikontoen, kan jeg mærke.

Vi laver lidt lækker julefrokost, når Bo engang kommer hjem. Det er bare os, så vi holder os langt væk fra planlægning. Lige nu står der dej i mormors dejfad og hæver, så der er friskbagt brød til laks og en rejemad.

Rigtig god juledag til dig.....

3 kommentarer:

 1. Tak Susanne, og tak for alle ordene i 2010 - det betyder utroligt meget - knus Mette
  ..og Uglen - hvor er det bare den skønneste julegave:)
  fra sin datter... Den har det dejligste udtryk og er lige til at kramme..

  SvarSlet
 2. En skøn ugle, Susanne (og Sara, hvis du læser med). Hjemmelavede gaver fra ungerne er skønne - lige fra de ubehjælpsomme de lavede i børnehaven til de flotte(re) ting, de laver som store....

  SvarSlet
 3. Nøøøøøøøøøøj, hvor er du heldig!! :-D Super flot ugle.

  SvarSlet