tirsdag den 21. januar 2014

Alternativ indretning

Der står en cykel i min stue. Det er i sig selv ikke usædvanligt, for der finder den ind hver vinter. Så bliver baghjulet skruet af, og den bliver fastspændt i et maskineri, der skal kobles til den gamle pc, så man kan lægge ruter, måle gennemsnit og få mere eller mindre belastning på. Man kan cykle op af bakke, og man kan være fuldstændig færdig, når turen er slut, og man befinder sig præcis, hvor man startede. 

Det nye er, at arrangementet er blevet udbygget. Mit gamle nodestativ er fundet frem og foldet ud igen. Det er ikke fordi, han cykler efter Vivaldis 4 årstider eller noget i den stil. Næh, det er noget helt andet. Sådan et nodestativ er nemlig den perfekte holder til Ipad. Så kan man cykle, mens man snupper en eller anden interessant dokumentar eller bladrer ugens reklamer igennem. 


At arrangementet ikke er kønt, kan vi hurtigt blive enige om. Men det virker, og cykeltræningen gør godt for manden i huset. Derfor må det bare være sådan, til været bliver lidt bedre, og turene bliver lagt på landevejen igen. 

22 kommentarer:

 1. Ok - så lærte jeg hvad cykel, pc og nodestativ havde til fælles... Hvis du har lært at leve med cyklen er jeg sikker på at det osse går med nodestativet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lever fint med det. Du har jo selv set, at mit hjem ikke er noget udstillingshjem, og alt andet lige er det jo sundt for manden min at få rørt sig.

   Slet
 2. Her hos os sidder holderen på cyklen, og man kan se film imens, man får motion :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er smart. På den måde bliver det ikke helt så kedeligt at springe på cyklen.

   Slet
 3. He he, ret smart :-) Jeg er dog sikker på, at Gemalen ville mene, at det går for langsomt, hvis man er i stand til at bruge en Ipad samtidig. Her foregår det heldigvis i kælderen, når Gemalen træner intervaller. Så gør det heller ikke så meget, at gulvet bliver vådt ...

  SvarSlet
  Svar
  1. han er vidst også ret sej, ham din gemal. Og her bliver der altså ikke vådt på gulvet. Kun hvis han spilder sit vand :-)

   Slet
 4. Hi hi!
  Jeg så ellers for mig, en sidde og cykle, men der blev spillet en melodi. Måske vedkommende spillede obo eller tværfløjte mens der blev cyklet ;0D
  Og nej, kønt ser det arrangement ikke ud, men hvis det virker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bo på Obo. Det lyder fint...
   Jeg tror nu ikke, at der er luft til at fløjte, når man kæmper op af bakke

   Slet
 5. Jeg har såmænd også en cykel i stuen, ikke fordi jeg bruger den om vinteren, men fordi, jeg ikke tør lade den stå andre steder. Jeg synes, at en racercykel er smuk, så derfor får den lå at stå der.

  Arrangementet med iPadden på nodestativet er da rigtigt godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det handler vel i virkeligheden også bare om at få det hele til at virke. Og hos os fungerer det med cykel i stuen.
   Det er da herligt, at det gamle nodestatik kunne findes frem.

   Slet
 6. Hihi.. Man kan vænne sig til meget.. :-) og hvis det gavner manden og hans velbefindendehed så gavner det alle.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han har lovet at holde sig i form, for jeg vil så gerne beholde ham rigtig længe.

   Slet
 7. Hvad man dog ikke gør for bevarelse af husfreden og en tilfreds-med-sig-selv-ægtefælle :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Og jeg roder jo på spisebordet - så vi står vidst næsten lige.

   Slet
 8. Ih, dejligt med alternativ indretning ... Og praktisk også :-)
  Jeg har også min cykel inde i huset, men det primært pga batteriet, som ikke må være ude i kulde.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er praktisk og det virker. Især i denne tid, hvor det er mørkt, når vi kommer hjem. Og så må det bare være sådan.

   Slet
 9. Den fylder trods alt ikke så meget som en motorcykel ;-) Vi kender et par, hvor motorcyklen står inde i en lille stue med flisegulv :-) Men jeg tror ikke det giver motion.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op. Det må fylde godt. Så blev min stue lidt trang. Motionen der må være at trække den ind og ud igen, når den skal bruges.

   Slet
 10. I min stue står jo en crosstrainer året rundt. I perioder bliver den brugt - i andre ikke... Jeg ser den simpelthen ikke når den ikke bliver brugt - men det er måske også fordi at det er min? Havde det været mandes havde det sikkert være en anden sag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er god Mette. Dit må gerne..... Min crosstrainer står i soveværelset og blive aldrig brugt. Heller ikke selv om jeg burde..

   Slet
 11. Sikke en overbærende kone, din mand er gift med ;-). Tror ikke jeg ville kunne holde det ud, men heldigvis synes min mand heller ikke om "rod" i stuen. Engang stillede jeg en stepmaskine (hedder de sådan? De der små, hvor der bare er plads til fødderne?). Den syntes han fyldte for meget....Heldigt, at vi har samme holdning. Men motionen er jo super og indretningen genial.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det godt, at vi ikke skal bytte mand. For det generer mig ikke det mindste. Lige som han ikke brokker sig over mit nørklerod på spisebordet :-)
   I køkkenet er det imidlertid en anden sag. Der vil vi gerne have rydtede flader og ro på.

   Slet