lørdag den 4. januar 2014

Så fløj hun igen

Sara har nydt juleferien hjemme sammen med resten af familien. Godt nok afbrudt af et venindebesøg i København og en nytårsaften i Århus. Dagene på højskolen er blevet fordøjet og nu er hun klar til sin videre færd. De er lige kørt - hende og Jakob. Den sorte polo er pakket med cykel, tøj og nogle enkelte personlige ting, og er nu på vej mod Valby. Her skal hun bo på sovesofaen hos en veninde i januar, samtidig med at hun starter sit grundforløb på teknisk skole for at lære mere om teknikkerne bag alt det grafiske.
 

Denne gang er det ikke underligt at vinke farvel. Vi har efterhånden gjort det nogle gange, og nu er hun jo næsten lige rundt om hjørnet.  Jeg glæder mig til at følge hende på endnu en tur i ud i det store voksenliv. Vi ved, at hun er godt rustet, og hun ved, hvor vi er, så alt i alt skal det nok blive godt.

14 kommentarer:

 1. God vind til din datter, og du får jo hende tættere på nu, så der kan godt blive plads til en bytur sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Byturene vil helt klart blive virkelighed. Vi glæder os over, at det er blevet lettere.

   Slet
 2. Er ganske sikker på at hun nok skal finde sig til rette i nye omgivelser og at hun vil synes den skole er så spændende at tiden går hurtigt for hende.

  Den første måned på sofaen lyder dog ikke så tiltalende - håber der kommer en anden løsning når den måned er gået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sofaen er en trist affære, og det er da også overstået med udgangen af januar. Hun glæder sig til at komme væk fra stedet med de mange traffikbump og igen opleve byen.

   Slet
 3. Jeg håber der bliver masser af medvind for både Sara og jer som familie.
  I relation til forrige indlæg, så er jeg nu også rimelig tilfreds med at vi kun har 'ren' kernefamilie her i huset. Det kan i forvejen være svært nok at få arrangeret noget hvor alle kan. Alting har både fordele og ulemper, jeg vælger at se fordelene uanset hvordan familien er skruet sammen. Heldigvis er der rigtigt mange der får det til at fungere fint, og DET varmer mit hjerte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia. For medvind og gode ønsker.
   Jeg er nu også tilfreds med vores familieliv, men jeg har også respekt for dem, der vælger noget andet. Hvis der vel at mærke er mærket efter og arbejdet for sagen. Jeg kan ikke lide hovsa-løsninger på den front.

   Slet
 4. Det lyder spændende med Sara og hendes uddannelse - jeg er jo gift med en grafiker og kender derfor en del til faget; det er bestemt ikke kedeligt. Dejligt er det også, at hun ikke er så langt væk... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at hun har valgt en spændende vej. Og ja det er skønt med bare en times tranport nu.

   Slet
 5. Dejligt at hun ikke er så langt væk fra jer, og det bliver spændende for hende at starte på en uddannelse. Knus ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glæder os over det, da vi samler på glade børn :-)

   Slet
 6. Smukke pige, så klar til at tage hul på næste kapitel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Ja, du kender det jo selv. Pludselig er det bare så rigtigt, at de skal hjemmefra. Næste står og skraber nu. Han er næsten klar.

   Slet
 7. Dejligt, at I nu har Sara så tæt på som i Valby, og det bliver spændende for hende at begynde på Teknisk Skole. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var en gang, hvor København var laaangt væk. Nu er det lige rundt om hjørnet. Bare ud i bilen og af sted. Det bliver dejligt at følge hende og kunne ses en søndag eftermiddag. Bare fordi vi har lyst.

   Slet