tirsdag den 7. januar 2014

Hverdagen er tilbage

I går måtte vi i gang igen alle sammen. Eller det skulle vi have været. Jakob har startet året med en gang halsvirus. Han måtte opgive sin vagt på tanken i søndags og kom hjem før tid. Siden har han underholdt os med host og snøft. Forhåbentlig bliver det på hans værelse.

Jeg har nydt min juleferie og dagene blev præcis, som man kunne ønske. Men jeg nyder også, at hverdagen er tilbage, og at vi får noget, der ligner lidt rytme i dagene. For at gøre det hele lidt lettere sørgede jeg for at være i bund med vasketøjet, og min søndag blev til dels brugt på at handle ind til ugen, så der er tjek på de varme måltider frem til weekenden.

Jeg ville have sat lidt billeder på mit indlæg her, men det lader sig ikke gøre. Blogger sætter sig fast og vil slet ikke være med, når jeg prøver. Jeg havde ellers fundet et rigtig fint billede fra sidste år ved samme tid. Sådan et med sne og rigtig vinterstemning.

Ikke mere herfra nu. Min udfordring med billedoverførsel har taget min tid, og nu kalder tirsdagen med alt hvad det indebærer. Jeg håber, at din dag bliver god....

12 kommentarer:

 1. Hverdags rytmen er nu OK, for så kører det bare, men jeg syntes nu det har været 2 seje morgener, for jeg er ikke stået op kl. 06.00 siden d. 19. december ;0)

  God dag Susanne :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det kan altså godt være lidt sejt at skulle tidligt op. Man får hurtigt rykket sig lidt, når friheden tillader det. Det går nu meget godt synes jeg, men dynerne kalder kraftigt tidligt på aftenen.

   Slet
 2. Stakkels Jakob, måske er han ramt af samme virus som først Gemalen og siden jeg. Den er ikke så slem men drønirriterende og tager laaang tid at komme sig over. Hverdage er meget godt, selv om de kræver lidt tilvænning ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh - jeg håber, at den virus er blevet i det jyske. Det ser ud som om han er ved at være ovre det. Han snakker i hvertfald om både skole og job. Jeg håber.

   Slet
 3. God bedring til sønnen, og må din dag blive en af de skønne :-)

  SvarSlet
 4. Forhåbentlig har du (haft) en dejlig dag med alle de gode udfordringer i kø...

  Jeg har i hvert fald en dejlig dag, hvor jeg sidder og laver personbeskrivelser på basis af gamle retssager fra 1850'erne. Det er rigtig sjovt at se hele vores materiale på tværs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at kunne fordybe sig i noget, der har interessen. Så bliver arbejdet så meget lettere og sjovere at gå til.

   Slet
 5. Håber ikke at Jakob har nået at smitte jer. Hverdagen er nu ikke så dårlig, så sætter man mere pris på fridagene/ferierne. Knus og god aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er netop kontrasterne der gør, at vi sætter pris på det hele. Og heldigvis for det. Jeg holder meget af min hverdag - og det er da heldigt, når det nu er dem, der er flest af. knus...

   Slet
 6. Irriterende problemstilling med blogger, men håber da du får løst det så vi atter kan se nogle billeder... det sætter vi nemlig pris på.

  Hverdagen er osse kommet væltende her - men det føles nu lidt tsunami-agtigt ind i mellem... vi vænner os forhåbentlig osse til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Billederne er et godt krydderi, men heller ikke i dag gik den. Jeg ved ikke, om det er mig, der ikke gør det godt nok. Jeg plejer jo at kunne.

   Jeg krydser fingre for, at din tsunami er drevet over, og at din hverdag også bliver til at holde ud....

   Slet