onsdag den 8. januar 2014

Godt modtaget

Denne gang er jeg startet op i Safari i stedet for den sædvanlige, men stadig ikke nogen billeder. Det er altså øv. I dag har jeg ellers fundet et par gode af min tykke ven. Kontorkatten Hannibal. 

Da jeg mødte på arbejde efter ferien i mandags blev jeg godt modtaget. Det var en fornøjelse af komme tilbage og få en god snak med de 2 piger, der fylder så meget i min hverdag, og som jeg på ingen måde har lyst til at undvære. Jeg havde ikke været der ret længe, før Hannibal også skulle ønske velkommen tilbage. Når jeg er på arbejde ligger han enten i sin kurv i hjørnet af kontoret, eller lige ved min stol. Og hvis han får lyst kommer han op. Så kæler vi nogle minutter til han har fået nok og smutter igen. Jeg nyder det, for jeg er rigtig glad for katte. 

Jeg bliver tit spurgt, hvad jeg gør - men svaret findes altså ikke. Hannibal er min kat. Han kommer ikke op og sidder hos andre. Heller ikke selv om jeg er væk på juleferie et par uger. Vi har et eller andet sammen, som husets faste beboere ikke kan matche.

Herhjemme griner de lidt af det. Jakob synes faktisk ikke, at det er så charmerende, at hans mor tiltrækker hankatte.

14 kommentarer:

 1. Det var da irreterende at du ikke kan oploade billeder, håber at det løser sig, så vi kan gense kontorkatten Hannibal. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også. Det har været sådan før, og så havde det pludselig løst sig selv. Måske de har fejl hos blogger.

   Slet
 2. Ja, vi vil gerne se din lille ven, Hannibal - det er sjovt at han har knyttet et særligt bånd til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg ved ikke hvorfor, men vi har altså noget, Hannibal og jeg.

   Slet
 3. Jeg melder mig i koret af dem, der gerne vil se Hannibal. Katte er meget trofaste, så selvfølgelig vente de 14 dage, din juleferie varede, men jeg gætter på at du har været savnet af ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg vist. Og jeg skal da ikke lægge skjul på, at jeg også nød gensynet.

   Slet
 4. Jeg synes simpelthen, det er så sjovt og hyggeligt, at I har en kontorkat :-) Hvor er han, når I holder weekend og ferie? Nu ved Jakob vel ikke, om det er særligt hankatte eller bare katte generelt, du tiltrækker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hyggeligt. Der er privat bolig i den ene ende af huset. På den måde kan det lade sig gøre. Jeg ved nu ikke, hvor stor tiltrækningskraften er ellers. Den anden kat holder sig på afstand. Og det passer mig fint, for den kan jeg faktisk ikke lide.

   Slet
 5. Sjov detalje, at der er en kontorkat. Det er vist meget få steder det er en kat der husere. Det plejer vist mere at være hunde der får den ære :0)
  Jeg må så sige at jeg er glad for at jeg ikke arbejder der, for jeg er meget allergisk over for katte. Hvad siger Dodo til at di kommer hjem og dufter af kat?
  Træls at du ikke kan uploade billeder. Du må prøve at gøre det på jobbet og se om der også er problemer der, for så må det være et blogger problem.
  God arbejdsdag :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jakob har også allergien for katte, og derfor er det jo skønt, at jeg kan nyde det selskab på jobbet. Dodo havde travlt med at undersøge mig, da jeg kom hjem første dag efter ferien. Ellers tror jeg bare, at hun har vænnet sig til, at mor lugter af Hannibal :-)

   Slet
 6. Kan ikke helt regne ud hvad det er der driller dig, men prøv dog et af de programmer der ligger i app-store og se om du kan blive bedre venner med det.

  Jeg melder mig koret der osse vil kræve at få kontorkattene tilbage på din blog. Med eller uden sønnens accept.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været sådan en gang før, og da havde det pludselig rettet sig selv. Alle vores billeder ligger på den bærbare, så jeg har ikke rigtig forsøgt med med de forskellige apps. Måske jeg skulle ændre adfærd.

   Hannibal må fotograferes og postes ud i det offentlige. Skal nok...

   Slet
 7. Det er irriterende, når bloggen ikke fungerer. Har du overvejet om det er fordi der ikke mere er billedplads. Jeg røg ind i det for nogle år siden og har siden måtte betale et lille beløb for at kunne uploade billeder. Men jeg kan simpelthen ikke huske, hvordan jeg gjorde det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan man også nå dertil? Jeg har ikke fået nogen melding om det, så jeg ved ikke, om det er problemet. Men det må jeg da kunne finde ud af et eller andet sted på det store net.

   Slet