torsdag den 2. januar 2014

En fridag til mig.

Og her vil nogen måske tænke, at der er noget underligt noget at melde ud efter en god lang juleferie. Men jo - i dag er det min fridag. Bo er taget på arbejde, og Jonas er gået i skole. Jakob sover stadig, men han skal på arbejde senere på dagen. Selv nyder jeg en langsom morgen med kaffe, hjemmebag og Go' morgen TV.
 
Allerede nu er jeg irriteret over deres reklameblokke. Mon de kan se mig? Det er en lang snak om at komme i form og at tabe de ekstra kilo. Der er næsten gået tema i det. Og de har da helt ret. Jeg burde lægge dankortet så højt, at jeg ikke kan nå det, og jeg burde sy munden sammen. Så kan jeg måske komme igennem januar med lidt penge på kontoen, og med bukser, der ikke strammer mere.
 
Der er stadig nogle dage til Hellig tre kongers dag, men jeg tror nu alligevel, at jeg vil jule lidt af i dag. Juletræet er blevet lidt af en hule for hunden, men nu drysser det, og hun slæber nåle med rundt i hele hytten, når hun har sovet under træet. Ellers vil jeg bruge dagen på at bage og få lidt styr på det hele, inden hverdagen sætter ind igen. 

16 kommentarer:

 1. Rigtig god fridag! Her nyder kattene at ligge under juletræet - vores træ drysser mærkeligt nok ikke endnu og får lov til at stå et par dage endnu. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nåede det heller ikke i går, så nu er det bare drysset lidt mere :-)

   Slet
 2. Det er en af grundene til at jeg ikke gider go morn tv på tv2. Reklametiden nærmer sig jo nærmest halvdelen - og det er ca de samme reklamer vi skal belemres med om aftenen osse, men der er sendefladen da i det mindste mere interessant.

  Håber Dodo finder en anden plads der ikke kan bæres med rundt i hytten som portabel hule...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan faktisk godt lide indslagene i Go morgen. Og så må jeg jo bare lave kaffen og finde på noget i reklameblokkene. Det er sjældent at jeg er hjemme og kan se det. Vi bruger det ikke i weekenden.
   Dodo skal nok finde sig til rette, men hun kommer til at savne. Ingen tvivl om det.

   Slet
 3. Ih hvor skønt med en fridag så du kan vænne dig til tanken om igen at skulle af sted på job. Jeg er bare glad for at jeg ikke kan tage TV2 - gider nemlig ikke reklamer på TV!!
  Godt nytår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt, og jeg snupper en fridag mere :-) Denne gang dog med 2 store børn hjemme.
   Jeg vil helst ikke undvære TV2 helt. Og så længe de ikke viser reklamer midt i programmerne, så går det nok.

   Slet
 4. Hvor skønt med en dag med de fleste ude af huset og mulighed for at gøre det hele i eget tempo. Nyd den :-)

  SvarSlet
 5. Efter dejlige dage i familien skød, må man godt nyde en dag helt alene.
  Og jeg vil tro at du er helt alene om at afjule og gøres det lidt dag for dag frem til Hellig tre konger, så bliver det heller ikke så tomt d.7.

  Nyd din fridag og hyg med Dodo, nu du tager hendes julehule ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. man har både ret og pligt til at nyde sådan en dag. Og jeg nåede da ikke det, jeg havde lovet mig selv, så juletræet står endnu.

   Slet
 6. Sådan en fridag er bare fantastisk og som det ser ud nu, kommer min uge til at rumme en af slagsen, hver uge. Jeg er dog stadig på fuld tid, så timerne skal jo så lægges andre steder, men rart bliver det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg leger også med tanken. Men det bliver nok på 14 dages program, så dagene ikke bliver helt så lange. Jeg kører også fuld tid nu. En dag alene er det rene guld, også selv om det er skønt at have familien omkring sig.

   Slet
 7. Fridage er ikke så dårlige, især ikke når man kan nyde dem med sig selv. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så lækkert. Og ind imellem tør jeg slet ikke sige det højt, hvis andre skulle finde på at lægge planer for mig.

   Slet
 8. Jeg håber du havde en rigtig dejlig fridag - det er skønt med sådan nogle alene, nusse rundt dage.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Det var slet ikke så tosset. Jeg fik nået en masse og fik lavet en masse ingenting.

   Slet