torsdag den 9. januar 2014

Jeg kan på Google Crome

Igen lidt leg og et forsøg på at få de der billeder ind på siden. Nu har jeg forsøgt mig på Google Crome, og det er måske løsningen. Jeg kan også prøve at blive bedre venner med min Ipad og finde ud af, hvordan jeg får billeder lagt ind den vej. Den er bare ikke lige så god at skrive på. 


Den fede kontorkat på billedet her er Gimle. Han er absolut ikke min favorit, men da han heller ikke gider mig, passer tingene jo meget godt sammen. Han er dog en fin illustration på mit energiniveau, når jeg kommer hjem fra arbejde i denne uge. Jeg tror, at det hedder startvanskeligheder, og jeg er sikker på, at jeg nok skal finde formen igen. Måske efter weekenden.

16 kommentarer:

 1. Så kan vi konstatere at det ikke er fordi du skal betale for mere plads til dine billeder :-) (jeg fik heller ikke besked, men nogle i blogland gjorde mig opmærksom på den detalje)
  Og jeg kan så konstatere, at jeg er glad for at jeg ikke arbejder der, jeg kan klare katte på gulvet og helst ikke i nærheden af mig, men katte i stole og på borde kan jeg slet ikke klare, det gyser helt i mig ;-) Men billedet er supergodt, der er dømt ren afslapning, og det håber jeg du også når til efter arbejde. God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver du garanteret heller ikke udsat for i dit job. Jeg synes bare, at det er hyggeligt. Katte er herlige dyr, og jeg savner stadig min gamle kat en gang imellem.

   Slet
 2. He he, herligt billede. Men vi skal da ha' et billede af yndlingskatten, skal vi ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo da. Jeg må se at få ham i linsen.

   Slet
 3. Han er da en magelig fætter!
  Jeg vil også se et af ynglingen!
  To katte, giisp, jeg ville ende på sygehuset med store vejrtrækningsproblemer ;0D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har ikke nogen problemer, for så havde de nok heller ikke fået lov til at være der. Man kan jo ikke have medarbejdere på sygehuset :-)

   Slet
 4. Vidunderligt bilede. Det er meget usædvanligt med katte på jobbet. Jeg kan heller ikke tåle katte og det er da ikke helt usædvanligt. Godt du ikke har det problem. Håber dagsformen hurtigt bliver bygget op igen. Godt nytår, Susanne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nu heller ikke oplevet det andre steder. Vi havde faktisk også hund på kontoret til at starte med. Det er hyggeligt, og det er lige som at træde ind i sit andet hjem, når vi møder på kontoret.

   Slet
 5. Svar
  1. Ja ikk? Han er af den afslappede type.

   Slet
 6. Det er virkelig et skønt billede af katten. Han hygger sig rigtigt. Katte elsker at være, hvor mennesker er, og han kan tydeligvis godt lide dit selvskab.

  Du skal nok komme op på fuldt niveau igen, det tager bare lidt tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - sådan et par ugers juleferie fremkalder jo næsten dvaletilstand, så det tager lidt tid. Men jeg kan mærke at det hjælper.

   Slet
 7. Skønt billede af Gimle, men vi vil også have et af den anden kat. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal vi da. Jeg er bare lidt doven med kameraet lige for tiden. Og faktisk irriterer det mig lidt.

   Slet
 8. Bortset fra farven, minder den kat mig betænkelig meget om Garfield :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Garfield er hans mellemnavn. Hans største hobby er mad, og han sover den hele dag :-)

   Slet