onsdag den 19. marts 2014

At ændre kurs

Min bror og hans familie har ændret kurs. Huset på Amager er lejet ud og alt er pakket og flyttet. Min svigerinde har orlov, og min bror har fået ny stilling. Han er blevet souschef. Helt ude på Christiansø. De har fået bolig i en af de lange gule bygninger, der er på øen, ind til deres hus er færdigrenoveret. Pigerne har skiftet deres travle hverdag med institution ud med det nære på øen. De har været der et par måneder nu, men er allerede faldet godt til. De nyder, at der ikke er så travlt i hverdagen, og at pigerne selv kan smutte til legekammerater.

Vi snakker tit i telefon som vi plejer, og jeg har set deres udsigt fra køkkenvinduet på facetime. Den slår min udsigt fra stuevinduet, må jeg indrømme. Nu er der købt billetter. Jeg forlader min familie et par dage i april for at tage ud på øen og besøge min bror og familien sammen med min mor. Jeg glæder mig allerede - rigtig meget.

Om lidt vil jeg køre på arbejde. Og faktisk glæder jeg mig. I går fik jeg lagt den værste møgopgave bag mig. Sådan en, der bare skulle overståes, og som virkelig har trukket tænder. Nu gider jeg godt igen.

Jeg håber, at din dag må blive med glæde og uden møgopgaver.. 

20 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende for din bror og hans familie - et helt nyt liv! Hurra for Facetime så I kan holde en tæt forbindelse.
  Rigtig god arbejdsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er spændende for dem. Og en enestående chance for at se noget andet. Jeg glæder mig sådan til at se deres nye omgivelser.

   Slet
 2. Dejligt at I kan få tid sammen i deres nye tilværelse. Det er nu skønnere at se det selv. God arbejdsdag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig rigtig meget til at se det i virkeligheden.

   Slet
 3. Christiansø! Det er godt nok ude i den ene ende af DK. Og småt. Men hvis småt også er godt, kan det sikkert være rigtig skønt. Dine niecer er vist ikke så gamle(?), så de har nok den perfekte alder til det tætte og nære. Husk nu kameraet, når du skal på besøg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt ude i den anden ende. Pigerne er 4 og 7, og de nyder friheden på øen. Kameraet ligger allerede klar - eller sådan. Det skal selvfølgelig med.

   Slet
 4. Og hvis du har lyst til at følge en anden familie, der drog til Christiansø, så er der denne:
  http://kringlet.wordpress.com/
  Jeg vidste at jeg havde set den engang jeg surfede rundt i blogland, nu fandt jeg den igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Jeg har set billeder af den lille familie og det skønne liv på øen. Nu glæder jeg mig endnu mere.

   Slet
 5. Spændende liv, din bror er i gang med og god tur til dig :-)
  Jeg skal afholde strikkecafe på biblo, så ingen møgdag her :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er spændende. Og modigt helt at lægge om. jeg går ud fra, at du har nydt strikkeriet på jobbet :-)

   Slet
 6. FaceTime er jo genialt i en sådan situation. I det hele taget synes jeg FaceTime er en helt fantastisk måde at tale i telefon på. Jeg taler tit med en ældre bekendt, der er over 80, og jeg får bedre en fornemmelse af, hvordan hun har det. I øvrigt var det hende, der introducerede mig til programmet, jeg kendte det ikke selv...

  SvarSlet
  Svar
  1. Facetime er genialt. Og så nemt at bruge. Jeg fik da set en bid af deres nye liv.

   Slet
 7. Det lyder som om det er det helt rigtige for bror og familie at tage det skridt lige nu. Hvis de bliver trætte af øen, er det nok muligt at få noget andet, der er lidt tættere på resten af DK - men måske er det for life - man ved aldrig.
  God tur derover!

  SvarSlet
  Svar
  1. De hele gik så hurtigt, at de ikke kunne nå at handle hus. Så det er udlejet for lige under 2 år. På den måde er der lidt sikkerhed for at kunne vende hjem til det kendte, hvis det viser sig, at ølivet bliver for meget af det gode.

   Slet
 8. Det lyder som en stor omvæltning, så det er næppe noget der er besluttet fra dag til dag. Det er mange år siden jeg var der. Sidst vi havde besluttet at sejle derover stormede det gevaldigt, så vi blev på Bornholm. Jeg glæder mig allerede til du skriver om det og viser et par billeder :-) God tur, når den tid kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig så meget til at komme derud. Jeg har være på Bornholm flere gange, men aldrig helt ude på øen. Netop på grund af blæsten ...

   Slet
 9. Meget spændende, sådan at kaste sig ud i et helt andet liv end det de har levet i Hovedstaden. Kan de tolerere at være langt væk fra 'alt', men tæt på hinanden, så bliver det en fantastisk oplevelse. Rigtig god tur - der er så dejligt på Christiansø

  SvarSlet
  Svar
  1. De har boet tæt på det hele, men har egentlig ikke været forbrugere af byens tilbud på den måde. Det er vidst mere tanken om familie og venner, som man jo kommer et stykke væk fra.

   Slet
 10. Det er noget af et spring din bror og hans familie har taget, det glæder mig de er faldet godt til, og har kunne tilpasse sig det stille liv.

  Du må have en rigtig god tur derover.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. Jeg har bestilt roligt vejr og vand, så turen vil blive den rene fornøjelse.

   Slet