søndag den 16. marts 2014

Søndag er struktur og planlægning

Jeg elsker søndage. Vi sover lige så længe vi gider og nyder en langsom start på dagen. Som regel er vi i gang omkring klokken 8. Når morgenmaden er spist, bliver jeg praktisk. Så kommer frysersedlen frem. Pungen bliver tømt for resterne af sidste uges budget, og madplanen bliver lagt for hele den kommende uge. Herefter bliver der skrevet seddel, og så er det en tur i Brugsen. Jeg handler som regel ind, så jeg har hvad vi skal bruge til de næste 4 - 5 dage. Jeg må indrømme, at jeg glemmer at tjekke, hvad der kan findes lidt billigere i Fakta eller Netto. Det kan lyde en anelse arrogant, men jeg gider ikke. Jeg ved, at Brugsen har alt, hvad jeg skal bruge, og jeg bilder mig ind, at jeg køber tid ved bare at lægge min handel et sted. Er er gode tilbud, er jeg ikke bleg for at afvige fra min indkøbsliste, for jeg vil helst ikke give fuld pris for hverken kaffe eller vaskepulver.

Dagens pligter er klaret, og derfor er resten af dagen min egen. Nu er det tid til at få lidt Wordfeud-bank og til at køre et par rækker på den grønne dræber. En tur ud i luften med hunden ville sikkert også gøre godt.

God søndag derude.....

10 kommentarer:

 1. En langsom søndag, hvor der også er plads til, at en del af dagen er vores egen, er nemlig skøn. Jeg har brugt nogle timer på at muge ud i klædeskabene, så der nu er plads til nyt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en fornuftig øvelse. for lige om lidt bliver det varmere, og så får vi lyst til at putte lyse og lette ting i klædeskabene.

   Slet
 2. Budget, indkøb, fryserseddel. wow jeg er imponeret. Jeg er så lidt struktureret hvad det angår, så jeg imponeres hver gang jeg oplever nogen have system i de ting. Heldigvis har jeg alligevel haft styr på økonomien, så der er blevet til mad hele måneden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og heldigvis for det. Vi er nu heller ikke gået sulte i seng i de perioder, hvor jeg ikke har lavet planer. Det giver mig bare frihed lige nu, og der er gået sport i at holde budgettet - og gerne med overskud.

   Slet
 3. Jeg er imponeret over din struktur, med både budget, fryseseddel og madplan, det kunne jeg lære en masse af.. :-)

  Håber du har nydt din søndag, lad ikke den grønne dræber tage dig, lige pludselig er den også færdig.. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at det giver mig tid. Og tid kan jeg næsten ikke få nok af :-)
   Den grønne dræber taler vi slet ikke om.

   Slet
 4. Hold da op en struktureret søndag!

  Jeg kender godt det med Wordfeud-bank. Jeg spiller glad og gerne, men jeg taber ALTID og det er jeg ved at være træt af. Jeg er godt til at lave flotte ord, men jeg er et fjols til at få dem lagt ind mellem de allerede placerede bogstaver på brættet, og så kommer man jo ikke langt. Jeg har overvejet helt at holde op med og spille; i længden er det ikke sjovt, når man hele tiden taber.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en enkelt, der banker mig hele tiden... Og så er der der, hvor jeg har en chance. Jeg synes, at det er sjovt at lægge et ord ind imellem.

   Slet
 5. God ide at handle til flere dage - det gjorde vi en overgang - men vi arbejder på at blive bedre til det igen :D God søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det her, at jeg skal tilstå, at den altså som regel også kun lever i perioder her i hytten.

   Slet