mandag den 10. marts 2014

En stolt mor og en dejlig forårsweekend

Sidste uge endte med at blive travl. Bo var syg hele ugen og rejste sig først en gang i løbet af lørdagen. Jonas tog også et par dage med feber, men er også ovre det. Jakob og jeg luftede ud, vaskede hænder og passede ellers godt på os selv, for fredag stof på fest og glæde. Der var galla og lancier på gymnasiet. Ugen op til blev brugt på danseundervisning. Både aftener og weekend blev taget med. Sara og jeg var inde og se dem danse. Noget af det så jeg lidt sløret, for jeg er sådan en mor, der står og får vand i øjnene, når det hele bliver lidt for overvældende. Billedet her er taget efter dansen. Desværre i noget elendigt lys, men jeg håber da, og I også kan se, at de så fantastiske ud. 


At weekenden har været fantastisk, kan vidst ikke diskuteres. Det har været svært at holde sig inde, og lørdag eftermiddag kørte Sara og jeg en tur til Reersø havn for at kikke lidt på vand og gå tur langs stranden. Jeg holder meget af området, hvor jeg boede til jeg var færdig med 9. klasse. Jeg kan godt savne at have naturen lige uden for døren. At have et skønt sted at gå tur uden at skulle køre dertil først. Vandet var helt stille, og vi gik længe og nød stilheden. 


Nu står en ny uge for døren. Som det ser ud lige nu, er den med blank kalender. Jeg tror bare, at jeg vil nyde dagene som de kommer og glæde mig over, at foråret vidst er en realitet nu.

15 kommentarer:

 1. Øj hvor er de flotte - kan godt forstå at du blev helt rørt, men det er jo osse en festlig begivenhed den der aften. Fik han alt tøjet med hjem efter festen eller var jakke og butterfly efterladt et sted til en efterfest?

  Ja... det var i særdeleshed en lækker dag i går...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvordan kunne du vide det? Han blev hentet lidt over 5 næste morgen. Uden jakke, men ellers pænt klædt på. Den er dog senere dukket op hos en ven, der så, at han efterlod den.

   Slet
 2. Hvor er de et flot par, kan godt forstå du var både stolt og rørt.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pavestolt og rørt til tårer :-)

   Slet
 3. Det er et par skønne billeder fra dine oplevelser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er dejligt, at billeder er blevet lette og ikke mindst billige at bruge.

   Slet
 4. Ih, jeg ville også have fået slørede øjne.
  Vi er bare så enige om at weekenden har været så fantastisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan slet ikke lade være. Når noget er smukt eller storslået på en eller anden måde, så kommer vandet helt af sig selv.

   Slet
 5. Sikke et dejligt billede af de smukke unge mennesker. Lancier er så god en dans, og man bliver glad af at danse den.

  Foråret er kommet for at blive, det er jeg slet ikke i tvivl om.

  SvarSlet
  Svar
  1. De så også ud til at nyde dansen - alle de smukke unge. Bare det at klæde sig på fint på er jo usædvanligt. Jeg er glad for, at man holder traditionen i live rundt omkring på gymnasierne.

   Slet
 6. Flot par :) Ja jeg tror også foråret er her nu - og jeg vil stor-nyde min uges ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder fornuftigt Anette. Det er sikkert også tiltrængt ovenpå fest og forberedelser. God ferie..

   Slet
 7. Det er så sjovt og dejligt, når de unge mennesker går op i denne festlige dag med liv og sjæl :-)
  Reersø havn er så hyggelig - forstår godt, du kan savne den engang imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. De træder ind i en verden for sig, og de så ud som om, det var en fornøjelse at være så fine og elegante for en enkelt aften.
   Jeg havde udsigt til havnen fra mit barndomshjem, så det vil altid lugte lidt af minder og nostalgi. Også selv om meget ser anderledes ud.

   Slet
 8. I am really pleased to read this weblog posts which includes plenty
  of helpful facts, thanks for providing these kinds of
  information.

  my webpage: cheap webcam girls

  SvarSlet