søndag den 30. marts 2014

Lidt blandet fra weekenden.

Den sidste weekend i marts er indtil nu gået rigtig god. Vi har både drevet og fået noget fra hånden, og ikke mindst nydt, at foråret har været her til fulde. Hunden og jeg har gået omkring 5 kilometer de sidste 2 dage. Vi har nydt det. Dodo har ikke set så meget, for det er snuden i jorden og halen op, når vi går. Jeg oplevet lidt mere af turen og nydt de spirende træer og buske, og ikke mindst synet af 7 hjorte, der sprang rundt nede i moseområdet bag vores lille by. Naturligvis var jeg uden kamera.

Området omkring trappen har fået maling, og det har lysnet så gevaldigt. Og når man nu er i gang, kan man vel lige så godt fortsætte, så Bo er kørt efter mere maling, og nu skal loftet i stuen også have en omgang. Der sker noget, når min private håndværker går i gang. 


Der er også blevet plads til lidt selvforkælelse. Jeg var i centeret i Høng i fredags. Bare for at kikke, og det var hvad jeg gjorde, for jeg syntes ikke, at jeg skulle handle lige nu. Men altså. Noget blev ved med at forfølge mig i tankerne, og nice to have blev til need to have. Så efter morgenmaden lørdag, var jeg den, der fandt centeret igen. Der må have været en mening med det hele, for jeg snuppede det sidste par lyse cowboybukser i min størrelse. Der røg også lidt andet i posen, for klædeskabet er en kedelig fornøjelse at besøge for tiden. Udløbsdatoen er overskredet på flere beklædningsgenstande og andet passer bare ikke rigtigt mere. 


Sidst men ikke mindst - og jo, det er altså rigtigt. Den grønne dræber er kommet frem. Jeg mangler få pinde på det ene ærme, og de er klaret inden dagen er omme. Min tanke om at blive færdig inden månedens udgang er nok ikke realistisk mere, for jeg skal jo på arbejde i morgen, men færdig skal den nok blive, og jeg starter ikke på noget andet, før sidste ende er hæftet. Sådan må det bare være. 


Ind imellem alle de andre sysler, er alt tøjet blevet vasket og ordnet. Køleskabet har fået en omgang, og der er gjort ordentligt hist og pist. Det er ganske overvældende, hvad sol og forår kan sætte igang. 

8 kommentarer:

 1. Ja, forårsfornemmelser kan blive udtrykt på mange måder - jeg er dog ikke lige faldet i rengøringsmode - det må komme en dag, det regner.
  Flot, at du fik Ufoen startet igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ufoen er startet. Det ene ærme er landet, og når jeg kommer hjem i eftermiddag, bliver det andet startet. Hvem ved, måske lige pludselig.

   Slet
 2. Jeg har det lige som dig - det er rigtig dejligt, hvad sol og forår kan sætte i gang. Tillykke med det fine, nye tøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver bare en energi, der kan omsættes, og jeg nyder det. Og selv om der sker en masse, så er der stadig energi på kontoen.

   Slet
 3. Skønt når der kommer skred i tingene. Jeg har brugt stort set alle weekendens lyse timer under åben himmel i en skøn forening af arbejde og fornøjelser fordi jeg ville nyde solen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været så skønt. jeg længes efter krukker og andet, men jeg venter lidt endnu. Egentlig have med urter og blomster har vi ikke rigtigt.

   Slet
 4. Jeg troede den grønne dræber selv var ved at dø.. :-) Lækkert med lidt nyt tøj, det trænger man bare til ind i mellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den grønne er sejlivet, men det har ikke været meningen, at den skulle dø, for jeg tror stadig på et godt resultat. Men godt at der findes hurtigere veje til nye klude, for ellers ville jeg vidst snart gå helt uden :-)

   Slet