torsdag den 13. marts 2014

Ny gryde og den grønne dræber

I går nævnte Ellen i et indlæg, at hun havde været i Brugsen og hente deres lækre suppegryde. For bare et par hundrede kroner og et fyldt rabatmærkehæfte. Jeg lavede nøjagtigt samme øvelse. Jeg lod bare suppegryden stå og valgte istedet serveringspanden. Vi har i forvejen 4 gryder af samme mærke, og der skal absolut ikke lyde nogen klager over kvaliteten herfra. 


I nørkleverdenen snakker man om UFOer. Sådan en har jeg liggende. Jeg har tidligere gået glad til den og kaldt den de grønne huller. Nu er jeg træt. Jeg er træt af at tælle og holde øje. Jeg er træt af, at jeg kun arbejder på pind 3, og at det tager en krig. Jeg er træt af, at jeg stadig mangler lidt mere end et ærme. Jeg har fundet andet, som jeg vil lave, men jeg ved med mig selv, at hvis ikke den grønne dræber (det hedder den altså nu) bliver gjort færdig først, så ender den i landet for evige UFOer. Jeg havde egentlig lovet at tage den på til en kaffeaftale 5. marts, men sådan blev det ikke. Hvis jeg nu siger højt her, at den bare har at være færdig inden månedens udgang, mon så det hjælper?


14 kommentarer:

 1. Go, go, go, Susanne! Du bliver færdig til tiden, husk, grønt er godt for øjnene ;-)
  Min Kvickly har ikke den slags gode tilbud (hvilket undrer mig), men jeg har vist heller ikke brug for flere gryder. Til gengæld har Superbest på samme måde sørget for at min aldeles veludtjente, billige brødkniv fra IKEA (årgang 1985) er blevet idskiftet med en Dick ditto. Det er dejligt 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja ja - ska nok Ditte :-) Lige pludselig måske. Jeg gør det nu.

   Slet
 2. Ja, jeg tror, det hjælper, når du siger højt, at den skal være færdig :-) Tillykke med den lækre, nye gryde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det kan en gang imellem hjælpe lidt at udstille sig selv. Det må være et forsøg værd :-) Gryden er lækker, og der kommer nok flere.

   Slet
 3. I er da gode med jeres gryder... vi får sgisme aldrig samlet nok mærker sammen og jeg tror det er fordi vi ikke er butiks-loyale nok, så vi er dårlige kunder der ikke er værd at give nogen særlige gaver.

  Dit forhold til uafsluttet strikketøj ligner lidt det forhold jeg har til u-ordnede fotomapper på computeren... de får osse bare lov til at ligge - alt for længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er måske også bare et udtryk for, at jeg handler for ukritisk et og samme sted uden at kikke tilbud og andet sjovt.

   Uordnede fotomapper er da også noget værre rod. Men jeg går ikke ud fra, at du har fået fotoforbud, inden det hele er i orden..

   Slet
 4. Det er, når jeg læser om jeres UFO'er, at jeg pludselig ikke synes, det er så ærgerligt, at jeg hverken syr eller strikker ;-) Jeg hepper også på, at du bliver færdig. Snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Frue.... Hep og jeg skal se om jeg kan leve op til støtten.

   Slet
 5. Det hjælper,Susanne! Helt sikkert. Skal jeg spørge til det grønne monster en gang imellem, så det bliver rigtig pinligt for dig ikke at kunne melde om fremskridt? ;-)
  Glad for at høre, at grydemærket er godt - jeg kender det nemlig ikke, men regnede bare med, at til den pris kan det vel ikke være helt tosset :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan da godt være, at det hjælper med lidt venskabeligt prikken til den dårlige samvittighed. Al hjælpe modtages med tak..

   Vi har 4 gryder i samme mærke i forvejen. Det er julegaver fra Bos arbejdsplads. Og tak for det, for det var det eneste vi kunne bruge, da vores gamle komfur blev byttet ud til induktion.

   Slet
 6. Jeg forstår sådan set godt, at du ikke er blevet færdig med strikketøjet, for det ser sørme meget kompliceret ud, når bare man klikker billedet større.

  Dejligt med nye gryder. Jeg ville aldrig kunne samle mærker nok sammen til bare en teske. Det er klar et koncept for familier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser nok sværere ud, end det er. Der er nu ikke så stygt, når man har en smule erfaring. Men jeg er træt at tællearbejdet og jeg trænger til at se noget nyt.
   Gryderne er super, og inden måneden er omme, er der ved at være samlet et hæfte mere.

   Slet

 7. Mærker samler jeg aldrig. Står der en bag i køen, som vil have dem får de dem.
  Din grønne dræber er alt for fin til at ende sine dage ufærdig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mærkerne ryger med, fordi det er lækre ting, og fordi jeg i forvejen lægger stort set alle mine indkøb i butikken.
   Jeg må igang med dræberen. Jeg vil vinde - sådan må det være.

   Slet