fredag den 28. marts 2014

Fredag og weekend og en tosset annonce fra Brugsen

Fredagen er mange ting. Den er dagen, hvor jeg ønsker mine kolleger god weekend og går hjem og lader roen falde. Vi er næsten autistiske i vores fredagsprogram. Det er hjemmelavet pizza lidt for sent. Et enkelt glas, og hygge i sofaen til vi vælter. Tit ikke senere end 22.00, for ugen har været lang.

I denne uge er fredag også Viktor-besøg. Jeg glæder mig til at kunne være moster uden at hans mor er med. Det giver bare noget andet, når vi låner ham selv. Han er blevet 8 år nu, og er en rigtig hyggelig fætter. Denne gang har han noget strømforsøgsting med i tasken. Det er ham og Bo rigtig gode til at hygge sig med. Så er der det med de 2 store fætre på snart 15 og 19 år. De trækker også gevaldigt. Så i virkeligheden skal jeg nok bare være den moster, der er med til at lave hans pizza, og som for øvrigt skal være den der melder, når sengetiden er nået. Pyt - jeg glæder mig nu alligevel til hans besøg.

Når han er hentet i morgen, venter der os en weekend uden planer. Bo har tilkaldevagt, så vi holder lav profil. Vi håber, at der ikke bliver brug for ham på arbejdspladsen, for der skal males mellemgang og ordnes trappe. Vi har været i gang længe, men hans influenzatur for et par uger siden forsinkede det hele gevaldigt. Han lå syg en hel uge, og slæbte sig gennem den næste. Nu er energien tilbage, og det må godt være. Det afdækkede gulv er ellers næsten blevet en del af indretningen her, og der er ikke nogen at beboerne ovenpå, der tænker videre over, at gelænder og balystre ikke er på plads på trappen.

 

Det er ikke kun Ellens Brugs, der kan. Vores Brugs er gået på Facebook og er rigtig flittige til at komme med dagens tidbud. Denne gang er det vidst gået lidt stærkt. Gad vide, hvad X-factor kage er for en størrelse. Måske man skulle en tur i Brugsen inden dagen er omme. Jeg kan både hente en billig gryde og en X-factor kage. 

10 kommentarer:

 1. Ser ud til at du har en dejlig weekend i vente.... griner lidt af annoncen, ja det er da vist lidt gået lidt for kvikt med at få skrevet de tekster. Måtte lige læse den en gang mere da jeg ikke var helt med på begrebet "formodnet" og læste det som formodet, hvilket ikke borgede for den store fagkundskab i "grønten"... .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går ganske fint i tråd med de helt unge ved kassen, der ind imellem spørger, hvad man har købt, når man har snuppet en underlig en i grønten. Men ja - en dejlig weekend. Og det har det været.

   Slet
 2. Altså, X-factor kage-må da være en kage, man skal sidde og mæske sig med, mens man ser X-factor-finale i tv i aften :-) Men hvad er 'insant' kaffe, og de der Danone yoghurter er det virkelig med 2 x r i sprrinklins? Griner lidt af Overleverens kommentar: Kan lige se, hvordan de ude i 'grønten' står og skal finde ud af, hvad de sælger. 'Jeg formoder, det er avocado, så det skriver vi sgu', afgør chefen så ...

  SvarSlet
  Svar
  1. X factor kagen var noget af det mest triste, jeg længe har set. Det endte med en kanelstang af de gode gamle. Jeg kender ikke det der insant, og sprrinklins bruger vi slet ikke her :-)

   Slet
 3. Nej, det er sandelig ikke kun min brugs, der kan! 'Grønten' ... hvor barnligt. Og 'insant' - pfft.
  Jeg vil også, at en X-faktorkage er til at indtage mens der ses X-faktor. Hvad der så ikke gøres i det nielsenske hjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi så X her, men uden den dertil beregnede kage. Den var ganske enkelt for trist at se på. Med mindre man er til sandkage med pinkfarvet glasur og chokoladeskrift...

   Slet
 4. Håber I får en rolig weekend uden udkald til Bo.
  Vi er landet i skoven, efter en omvej omkring Pulken og 5500 traner.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. Der har ikke manglet opringninger til manden. Heldigvis har de fleste været inden for tålelige tider, og han har sluppet med en enkelt tur til Måløv.
   Sikke en traneflok. Det må være ganske overvældende.

   Slet
 5. Weekend er godt :) Jeg har det på samme måde fredag aften - der er jeg træt :D Håber du får en skøn weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette - og rigtig god weekend hos jer.

   Slet