søndag den 1. januar 2012

Et helt nyt blad

Det er næsten højtideligt, når man finder januar i den nye kalender og begynder at udfylde. Den hænger i køkkenet, så vi alle kan følge med. Seks kolonner er passende, selv om vi kun er 4 beboere. Madplanen bliver skrevet på i de perioder, hvor det fungerer. Yderste kolonne minder os om, hvornår skraldemanden kommer, så vi husker at køre spanden ud, og den sørger for, at alle ved, hvornår mormor har fødselsdag osv.

Jeg har ikke en masse nytårsfortsætter. Som altid hedder januar - nu laver vi madplaner igen, og vi skal fiinde ud af, hvor pengene fiser hen. Så er der den med frugt og sund kost i stedet for kager og kalorier.

Vi havde en rigtig god nytårsaften med gode venner. Da vi lagde hus til, var det måske ikke det kønneste syn, der mødte mig, da jeg stod op i formiddags lidt i ti. Vi er helt færdige nu. Der er ingen, der kan se, at julen og nytåret lige har været forbi. Nisserne er rejst og alt er ordnet. Stuegulvet er vasket og opvaskemaskinen har kørt på højtryk. Der er flødekartofler, broccolisalat og oksefilet fra i går, så middagen laver stort set sig selv. Alt i alt en god første januar.

Rigtig god nytårsdag til alle derude...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar