mandag den 29. oktober 2012

At regne den ud

Det kommer til at være min favoritdisciplin det næste halve år. Tilbudsaviserne skal nærlæses, og der skal planlægges. Det begynder nemlig at gå op for mig, at jul og nytår er lige rundt om hjørnet. Og selv om vi prøver at holde det på fornuftigt plan, så koster det altså. Men den stopper jo ikke der. En af de første dage i februar bliver Jakob 18. Det skal markeret lidt, og så er der også lige noget med et halvt kørekort. Når vi har taget af bordet og ordnet opvasken efter fødselsdagen kan vi sætte os og begynde at planlægge den konfirmation, der skal holdes sidst i april. Jeg er lidt træt, når jeg tænker på det, men det skal nok gå alt sammen.

24 kommentarer:

 1. I har da et par større fester at se frem til næste år. Det er dejligt at holde fest og fejre, men det er bestemt ikke gratis.
  Jeg er sikker på du nok skal få regnet det ud. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er ikke verdens største flok, så det løser lidt. Det skal nok gå. Selvfølgelig.

   Slet
 2. Pyha man bliver jo helt svedt *ha ha*
  Go ide med langtidsplanlægning det betaler sig i sidste ende
  En skøn dag til dig *KNUS*

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg. Vi tænkte vidst ikke meget i planlægning dengang ;o) knus til dig.

   Slet
 3. Det bliver noget af en omgang! Forstår godt dine tanker!
  Jeg er skam også begyndt at spare op - men det er sådan mere permanent vil jeg sige:
  2013.. 18års og 50års fødselsdag. Året efter er der vist lidt ro på - kun et studentergilde, men så er der 2015 hvor vi har endnu en 18års, en konfirmation og et studentergilde.
  Og så er der jo 2016 hvor der lige er et sølvbryllup..
  Så ja - jeg føler med dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og vi valgte at blive gift kort tid efter, at vi begge var blevet 25. Heldigvis er der noget, der kan lægges sammen her. Det gør vi jo bare ikke med børnenes store dage.

   Slet
 4. Åh ja hvor man har det med at bunke mærkedagene sammen.
  Men med lidt snilde, lykkes det jo på en eller anden måde, at få det til at gå op hver gang alligevel. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det åbenbart at være mange under tag. Og som du siger. Det skal nok lykkes.

   Slet
 5. Der er et par fester at se frem til, så planlægning af budgettet er vist en god idé...;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi må hellere, men de skal jo have deres dage, de kære unger. Knus.

   Slet
 6. Gisp.. lugter af meget dyrt forår for jer. Det er jo nogle af de dyrere ting der skal fejres.. og kørekortet er bestemt heller ikke billigt mere.

  Men tror at hvis nogen kan regne den ud - så må det jo næsten være dig, ikk? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak altså. Jeg fangede det som et kompliment ;o)
   Og Jakob er opsat på at hans kørekort skal være billigere end søsterens, så måske...

   Slet
 7. Hold da op hvor lyder det dyrt! Det er godt, at du allerede begynder at planlægge og spare op allerede nu for det er fester i den dyrere ende af skalaen I skal holde dette forår, og kørekortet er jo også dyrt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Planlægning er nøgleordet. Og de gode tilbud. Vi plejer at holde vores fester hjemme. Dels er vi max 30, når vi er mange, og vi har god plads. Men derfor skal der jo noget til alligevel.

   Slet
 8. Pyh, der bliver lidt at se til, og muldvarpen bliver nok lidt slidt. Vi har 'kun' en kon-/nonfirmation,og vi skal da også tænke os om, men det er jo ingenting ved siden af jeres forårsfesteri. Godt, du er tidligt ude med sparekniven, så får du nok styr på det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver ikke nogen længere tur sydpå næste sommer, men det gør nu heller ikke noget. Ungerne skal mærke deres højdepunkter, og så skal det hele nok gå.

   Slet
 9. Uha da , der skal planlægges , måske spares lidt op samtidig med du nærlæser tilbudsaviserne pøj pøj med det

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Jeg vender brillerne, så de ser lyst på tingene, så ordner det sig nok.

   Slet
 10. Mærkedag har en vane at komme lige oven i hinanden af en eller anden grund ... og det bliver bestemt ikke billigere af den grund ... men jeg er sikker på I nok skal regne den ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan er det bare. Vi kunne også bare have ladet være med at få så mange unger lige efter hinandenden :-) Sara var ikke ret gammel, da hun fortalte mig, at sådan er det altså at have mange børn.

   Slet
 11. Ja, det gælder om at regne den ud, når der er jul og mærkedage i vente. Det er godt, at du allerede begynder at planlægge. Klem og god tirsdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må tage det som det kommer. Heldigvis er vi ikke til 100 mennesker og galla :-) Men planlægning må være nøgleordet. Eller i hvertfald at tænke sig lidt om. Klem og god torsdag - der gik lige 2 dage forbi....

   Slet
 12. Enten kommer de i hobetal, eller de kommer successivt.
  Vi har i, teorien, en stor mærkedag i 2013, 2014 og 2015, men jeg tror egentlig, at vi ender med ikke at bruge penge på at holde/fejre nogen af dem - andet end helt for os selv.
  Tim og jeg bliver 100 tilsammen næste år ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores egne store mærkedage kan vi også sagtens finde på at veksle til ferie eller andet godt. Men det går jo ikke med ungerne. Når vi om 5 år fylder 100 tilsammen og har sølvbryllup inden for nogle måneder, så er ønsket en ferie med ungerne og ikke en stor fest.

   Slet