torsdag den 8. august 2013

552 km. og 3 kvarter i Skive

 
Så er Sara sendt af sted på højskoleophold. Vi så ryggen af hende i går, og skal ikke forvente at se mere til hende før til hendes fødselsdag sidst i oktober. Oppakningen til 5 måneder er ganske gigantisk, så jeg havde overgivet mig til en tur til Jylland. Poloen blev pakket og så var det ellers af sted. Heldigvis har Sara kørekort, så hun klarede turen derop. Vi fik læsset af og indkvarteret hende, og efter 3 kvarterer kom hendes nye roomie. Herefter var der ikke rigtigt noget at gøre for mig, og jeg kunne tage de 276 kilometer hjem - helt alene. Jeg fortrængte, at der er noget, der hedder tankstationer, og at de sælger is og andet godt, så motoren blev ikke stoppet, før jeg holdt hjemme i indkørslen.
 

Billederne her er mine nye nørklerier. Det endelige bevis på, at vingen er ved at være, som den skal være. Jeg strikker på alle mulige og umulige tidspunkter, og jeg nyder, at det igen kan lade sig gøre.

 
Sokkerne er lidt for varme endnu, men de skal nok blive brugt, når vi kommer nogle måneder længere hen på året.

16 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, at Sara sætter stor pris på, at hendes mor både kan strikke og køre bil.. :-)
  Den trøje er jeg ret vild med, mon ikke det bliver en af yndlingstrøjerne de næste måneder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg faktisk, at hun gør. Nu er hun selv begyndt at strikke futter, så måske hun bliver den næste gale nørkler i familien. Hun blev heldigvis glad for trøjen. Og jeg blev glad for at få den væk. Den har været et sejt bekendtskab.

   Slet
 2. Det er så dejligt, når de unge mennesker vælger at tage på højskole. De får mange nye indtryk og en hel masse nye færdigheder - og det gør vi gamle i øvrigt også, hvis vi tager på højskole fx i sommerferien.

  Det var en lang køretur for at være der i tre kvarter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige i overkanten, og jeg var træt som aldrig før hele næste dag. Men hvad gør man ikke for de kære unger.

   Slet
 3. Jamen hvad gør man ikke for børnene ... så selvfølgelig kører du hende da på højskole; især når du ikke skal se hende de næste par måneder :-)
  Det må være skønt at kunne strikke igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville nødig have rejst i tog med oppakning til 5 måneder. Så selvfølgelig startede vi bilen.
   Du kan tro, at jeg nyder, at jeg igen kan lave lidt. Faktisk er kunsten at begrænse mig lige nu. Jeg kan mærke, at armene har lavet nok i weekenden :-)

   Slet
 4. Godt, I ikke valgte at tage over Storebælt, netop da en lastbil spærrede det meste. Spændende, om Sara bliver glad eller ligefrem henrykt for sit ophold. Har hun planer derefter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde vi faktisk. Heldigvis var det i modsat retning, der var spærret helt, så vi var kun nede i en smule kø-kørsel på vej derover. Da jeg skulle hjem snakkede de om 17 km. kø på Fyn, men den var opløst, da jeg kom derned, så jeg nåede aldrig at mærke noget til det.
   Hun snakker om videre uddannelse bagefter. Noget med grafisk design eller måske arkitektur.

   Slet
 5. Håber hun får en skøn tid der - fine ting du har lavet :) Dejligt det går bedre med skulderen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har allerede fine oplevelser med på de få dage, der er gået, så jeg tror, at det bliver rigtig godt.
   Jeg nyder at kunne lave noget igen.

   Slet
 6. Dejligt at I kunne få en lang køretur sammen når der nu går lang tid før I ses igen. Lækker trøje og sokkerne er også skønne, jeg elsker sådanne nogle hyggesokker der varmer. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal altså ikke gå ned på varme sokker. De er nødvendige i sofaen, når det er vinter og søndag.

   Slet
 7. Nåeeeh det var dérfor du skulle på langfart. Kunne ikke rigtigt regne ud hvorfor i al verden du skulle derover og havde vist lige overset det med højskolen som en mulighed.

  Må have været en laaang tur hjem igen.. tom bil og den lige vej.. og så hjem til et lidt tommere hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis var det derfor. Turen hjem var lang. Tak til DR P3 for herlig sommerradio. Det er altså en underlig tanke, at vi ikke ses før den sidste weekend i oktober. Men jeg kan høre på hende, at hun nyder, og så er det jo som det skal være.

   Slet
 8. Det bliver forhåbentlig en spændende tid for hende. Lækker bluse, hvor er mønsteret fra? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en kopi jeg havde fra et gammelt Lana Grossa hæfte. Egentlig var det til noget helt andet garn, så det var eksperiment på et højere plan.

   Slet