tirsdag den 27. august 2013

En god og lang weekend uden netforbindelse

Weekenden er blevet nydt. Vi har været i Seawest ved Nymindegab. Vejret har i den grad været med os, og tiden er derfor blevet brugt til at nyde det store imponerende Vesterhav. Her er vi ved Blåvand. For sådan nogle vestsjællandsfolk som os, er det imponerende, at en strand kan være så bred og endeløs. Jeg drømmer om at holde sommerferie i et af de lækre huse lige bag ved de store bakker. Så vil jeg gå til stranden hver morgen, mens ungerne sover deres næsten endeløse teenagesøvn.
 


Vi har også nydt gensynet med indsejlingen til Ringkøbing Fjord og alt det skønne, der findes i det område. Det kom lidt bag på os, at der stadig var så mange mennesker på en søndag. Men det gik også hurtigt op for os, at de fleste var tysktalende. De nyder åbenbart stadig deres ferie.


Sara har været med os. Jakob hentede hende i Skive, da vi ankom fredag. Han elsker livet bag rattet i poloen, og hun var fint tilfreds med at kunne være sammen med os.

Dagene er gået hurtigt, men det er blevet nydt til fulde. Vi kunne alle godt have brugt lidt flere dage, men det lader sig ikke gøre, når man skal passe sine skoler.
 
Nu vil jeg finde kontoret, og så vil jeg kikke mig omkring i Blogland, når jeg engang lander herhjemme senere på dagen. God dag til dig derude....

14 kommentarer:

 1. Den strand....ja den slår altså min, må jeg indrømme....men den er nok også fyldt op med flere mennesker..var engang på lejrskolen på Holmslands Klit - spændende område!!også god dag til dig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var faktisk forbavsende få mennesker på stranden. Eller også føltes det bare sådan, fordi der er gevaldig meget plads.

   Slet
 2. Der findes ikke noget bedre en Vesterhavet og området hvor I har været. Vi har to gange holdt ferie i Bork og hver gang har jeg svoret at her skal vi over på ferie med mellemrum!
  God arbejdslyst :0)

  P.S der er ikke noget bedre end nogle dage uden internet. Det er bare meget lettere at leve uden, når det ikke er til stede end når man ved at man bare skal tænde dyret ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også været i Bork en enkelt gang, og synes, at det var skønt. Nettet er fint at have, men også sundt at være væk fra en gang imellem. Og faktisk spurgte ingen efter det, selv om de godt vidste, at det bare var en spørgsmål om et dankort og en tur over i receptionen.

   Slet
 3. Dejligt med en miniferie og jeg vil så gerne se Vesterhavet. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan kun anbefales. Jeg vil gerne tilbage og se mere.

   Slet
 4. Dejligt med sådan en lille ferie, hvor familien kan være sammen. Og Vesterhavet er et dejligt sted, hvor jeg helt sikkert skal tilbage til.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har i det hele taget mange fine pletter i vores lille land. Jeg er slet ikke færdig med at udforske.

   Slet
 5. Det er et skønt område! Mit firma havde sommerhus på den nordre del af Holmslands Klit i mange år, så det var fast ritual for os at være der i en uge om efteråret fra 1990 til 2003, hvilket desværre var det sidste år, det kunne lade sig gøre.
  Det er den direkte årsag til, at vi stadig helst skal til Vestjylland hvert efterår, men i uge 44, hvor det er englændernes efterårsferie, er der totalt uddødt ved Vesterhavet, så vi er begyndt at udforske østkysten i stedet for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også nok at udforske. Der er så mange fine ting i Danmark, og man kan stadig finde nye pletter og blive overrasket. Det synes jeg er dejligt.

   Slet
 6. Dejligt med en lille ferie for jer alle. Jacob har garanteret nydt at have poloen for sig selv helt til Skive. De sidste, der forsvinder fra vestkysten er tyskerne. De går stadig tur på stranden i gule regnjakker længe efter, at den sidste dansker er forsvundet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan en alenetur bag rettet er vidst ganske fedt. Og resten af turen var det drengene i den ene bil, når vi kørte. Den spillede musik, som den sjældent var været budt og i lydstyrker, som heller ikke helt er passende i hverdagen.

   Slet
 7. Vestkysten har vi jævnligt besøgt, og der er dejligt når himlen er blå, men i storm og regn kan jeg altså godt nøjes med et par timer ;-) Jeg tror det er to år siden, vi holdt ferie der sidst, og vejret var ikke just med os. Det stormede og regnede uafbrudt hele ugen, men det holdt os ikke inde, vi havde både regntøj og gummistøvler med, og blev blæst godt igennem hver eneste dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret viste sig jo fra sin aller bedste side, så vi har slet ikke rørt vores medbragte trøjer. Men jeg kan godt forestille mig, at oplevelsen er en anden, når det hele viser tænder.

   Slet