tirsdag den 13. august 2013

Induktion og rund bund

Vores nye kogezone er induktion. Farvel til stegepande, æbleskivepande, den store stegegryde fra vores kobberbryllup og 5 gode gamle gryder. De vil ikke på det nye. Derfor var jeg i byen i går for at investere i en stegepande. Turen gik til Kop og Kande, fordi det er tæt på, og fordi jeg havde et par ganske gode gavekort til samme butik. 
 
Jeg fandt den pande, som jeg mente burde med hjem, fik den trukket fra gavekortet og kørte hjem. Jeg købte ikke den dyreste, men absolut heller ikke helt billigt, så jeg var faktisk noget forundret, da den bulede op på midten, da vi skulle bruge den. Det er let at se, for den sjat fedtstof, der var kommet på, løb ud i kanten og lagde sig. Hele vejen rundt. Panden er tørret af igen og lagt tilbage i original emballage. Turen går igen i dag forbi Kop og Kande. Sammen med panden ligger den lille pandekagepande, som også kom med hjem i går. Den laver nøjagtigt samme nummer. Buler op på midten. Kan man så erklære en pandekage for færdig, når den er sprød i kanten, eller er der mon en dybere mening? Jeg ved det ikke, men jeg håber at være klogere (på det), når jeg kommer hjem i eftermiddag.

7 kommentarer:

 1. Tror nu ikke at det er meningen at pandekagerne kun skal være sprøde i kanten, men forhåbentlig er du blevet klogere senere i dag. ;-D

  SvarSlet
 2. Det er da irriterende at gryderne ikke kan bruges.Håber du får en forklaring på panderundhed, du kan bruge :-)

  SvarSlet
 3. Induktion kræver noget andet udstyr. Det lyder altså underligt at de pander er så skævt designet. Måske skulle du se på et andet mærke, når du står i forretningen :0)

  SvarSlet
 4. Øv, hvor irriterende, at du har fået fat i et par mandagspander, for det kan da ikke være meningen. Fik I stakler så slet ingen aftensmad??

  SvarSlet
 5. Nej hvor irriterende - det lyder da mærkeligt. Træls hvis panderne ikke er som de skal være - specielt ikke når man har givet en del for dem.

  SvarSlet
 6. Det må være den nye form for pandekager!!! kun sprøde i kanten.
  Det må altså være en fejl.

  SvarSlet
 7. Det lyder som en dårlig pande du har fået fat i der.. Håber du får en med hjem der er plan.. :-)

  SvarSlet