fredag den 2. august 2013

Ikke et ord om varme

I dag har jeg modtaget kvittering fra Post Danmark. De har registreret mit nej tak til reklamer. Jeg har fået lov, og det var ikke spor svært. Hvem sagde kvindelist.

Mit køkken er klar til brug i weekenden. Det har min håndværker selv lovet. Vand og strøm er i orden nu, så nu starter vi. Der skal fyldes op og indrettes. Der skal garanteret også flyttes rundt efter noget tid, og så skal vi ellers finde ud af, hvad vi gør ved de fine bare vægge. Der mangler en vindueskarm, men den tror jeg, at håndværkeren ordner i weekenden.
 
Denne fredag er også startskud til en uges ferie. Denne gang er det bare mig. Jeg skal have sendt Sara godt af sted. Hun skal på Krabbesholm og udfolde sine evner. Faktisk har hun meddelt, at vi nok ikke skal vente, at hun kommer hjem, før opholdet er slut.
 
Jeg nægter at lave noget i dag. Mest på grund af det unævnelige i overskriften. Men også fordi, at det må jeg godt, når det er fredag. Jeg har fundet en plet på terrassen, hvor der lige præcis er nok vind til at det er behageligt. Der vil jeg smutte ud og nyde resten af dagen.

12 kommentarer:

 1. Held og lykke til Sara, håber hun bliver glad for det. Min datter gik også på Krabbesholm :-)

  Pøj pøj med indflytteriet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun glæder sig rigtig meget, så jeg håber virkelig, at hun må få en masse ud af det.

   Slet
 2. Et år på højskole, må være så fantastisk. Det går jeg tit og drømmer om, at jeg i sin tid havde mulighed for. Jeg har så taget revanche ved tit at tage et sommerophold på 14 dage på en højskole, og det er en skøn måde at holde ferie på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu kun her i sidste halvår. Finanserne rækker ikke til et helt år. Men hun glæder sig så gevaldigt til at dyrke sine talenter og sine interesser.

   Slet
 3. Hvor bliver det godt når I skal fylde i skuffer og skabe, og til at vænne jer til sådan et nyt og lækkert køkken.
  Forstår godt Sara glæder sig til sit højskoleophold, I må have en god tur derover.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge. En god, varm og megalang tur..
   Jeg er fuld gang med at indrette. Det bliver godt. Rigtig godt.

   Slet
 4. Det bliver skønt når i er færdige med køkkenet. Held og lykke til din datter :) God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Nu er det så virkeligt det hele. Lige nu.

   Slet
 5. Fint med ferie når køkkenet skal pusles helt på plads. Begge mine unger har elsket deres højskoleophold, så mon ikke Sara får en oplevelse for livet? Ha' en skøn weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror absolut, at det bliver ganske særligt for hende. At være i det kreative flere måneder og ikke skulle ret meget andet.

   Slet
 6. Håber hun bliver glad for sit højskoleophold og får rigtigt meget ud af det... eller er det efterskole - det kan jeg ikke lige gennemskue..

  Og så vil vi altså snart se billeder af det færdige køkken... altså...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er højskole denne gang. Hendes efterskoleophold ligger efterhånden nogen år bagud. Hun har tårnhøje forventninger, og har også besøgt stedet sidste år, da en veninde gik der.

   Jeg tager billeder i morgen. Lover.

   Slet