tirsdag den 7. august 2012

Roskilde Domkirke og et herligt møde

Inge har jo allerede beskrevet fint, men her kommer også min udlægning. Der er jo altid 2 sider af samme sag. Det var første gang, vi mødtes, men sådan føltes det ikke. Vi fik snakket og grinet og vendt en masse emner - store som små. Faktisk var det som om, vi allerede kendte hinanden - altså sådan i den virkelige verden. Det er dejligt, når man møder et menneske, og opdager, at kemien er i orden fra start til slut.

At Inge så oven i købet er en ganske dygtig guide gjorde jo bare dagen endnu bedre. Jeg har længe ønsket mig at opleve Roskilde Domkirke, og jeg må sige, at jeg ikke blev skuffet. Det heler oser af historie, og alt er  lavet så fint. 


Efter alt det storslåede kørte vi en tur forbi Roskilde havn og nød en god is, for vejret var blevet rigtig godt efter formiddagens regn.


Jeg ved ikke, om vi var kommet til at snakke lidt for meget, for klokken var mange, før den blå polo og jeg igen satte kursen over Sjælland. Tak for en rigtig herlig eftermiddag Inge - jeg synes bare, at vi skal aftale, at det må være en ommer.

Blogland åbner i den grad for nye kontakter. Uden dette herlige sted, ville jeg være gået glip af flere forbindelser, som jeg sætter rigtig stor pris på. Og skal jeg så afslutningsvis fortælle, at jeg også lærte noget i går. Jeg hilste nemlig også på Inges mand - Hasse - og han lærte mig, at det, der tager 5 minutter i Fakta, kan gøres på 3 minutter i Irma.....

1 kommentar:

  1. Nej hvor lyder det som en dejlig tur...jeg har stadig den til gode ;-D Sjovt som der er mange seværdigheder man stadig mangler at se i skønne Danmark go' aften til jer *KNUS*

    SvarSlet