fredag den 31. august 2012

Flere sokker og fri på en fredag

Lige et par mere, og så skal jeg ellers spare jer for mere underholdning fra sokkeskuffen. De her er lavet af noget tykkere garn og er blevet til på no time. Det er dem, der hedder sutskosokker her i huset. Ganske enkelt fordi de er så tykke, at det kan knibe med at have dem i skoene. De passer perfekt til søndag, kanelboller og varm kakao.


De er lavet af nogle rester, der lå i skabet. Der var ikke rigtig nok af de stribede, så jeg fandt et nøgle sort i Netto, og så var det jo næsten perfekt. Jeg har fået ordre på ikke at prøve at få dem ens. Striberne skal falde, som de selv har lyst. 


Jeg nyder en fredag i frihed. Jeg har set morgen-tv, mens vaskemaskinen har lavet sin del af dagens arbejde. Nu skal far besøges, og så skal her ellers gøres lidt rent. Min rengøringsmus har valgt at tage på ferie i denne uge, så jeg må selv i gang. Det har ellers været Saras job, siden hun flyttede hjem. Mod passende betaling naturligvis.

God fredag derude.....

12 kommentarer:

 1. Det er nogle festlige sokker du strikker. Dejligt med en fridag på hverdag! Jeg har lige været Rem1000 og købt en meget stor crysanthemum for bare 25 kroner - hurra for bloglad og alle de gode ideer, man kan få.
  God fredag og klem til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Der er gode ideer at hente i det store blogland. Crysanthemum er skønne. Og de kan stå længe endnu. Måske man skulle smutte en tur i Rema... Klem og god fredag.

   Slet
 2. Skønne sokker, og skønt med en frifredag så får man en lang weekend..Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Det er slet ikke så tosset. Så er jeg klar til at holde rigtig fri i weekenden. Knus..

   Slet
 3. Og det er lykkes for dig.. ikke at få dem helt ens.. :-)
  Træls at toget ikke lige stoppede hos jer, det kunne ellers ha' været fint med den kop formiddagskaffe. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville så gerne have inviteret indenfor. Vi må ses en anden dag.

   Slet
 4. Hyggelige sokker, søndag, kanelboller og varm kakao, så fåes det vist ikke meget bedre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er helt enige og snart er det tid.

   Slet
 5. Lige som sokkerne så er vi mennesker heldigvis også forskellige. Jeg tror slet ikke jeg kunne gå, hvis mine sokker ikke var ens, men Mads har ingen problemer, tror såmænd næsten han kunne gå med uens sko :-) Dejlig varme er de under alle omstændigheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ikke, at det ligefrem forhindrer mig i at gå, men jeg har også lige skullet lære at finde mig i, at de ikke skal være ens.

   Slet
 6. Fridag er skønt men jeg er nu også vild med den farvefrihed du behersker *KNUS*

  SvarSlet
 7. Ja ikk? Ungerne elsker det, og så må det jo bare være sådan..

  SvarSlet