søndag den 28. juli 2013

Manden med de mange kasketter

Køkkenmanden har forladt køkkenet. Endnu en udsættelse er en realitet. VVS'eren manglede en lille bøjning, der skal bruges for at tilslutte vand til vandhanen og opvaskeren. Det kommer midt i den kommende uge. Det gider vi ikke at hidse os op over, for hvad er en uge mere eller mindre, når vi har brugbar løsning, og det hele bare bliver godt.
 
Min byggemand har skiftet kasketten ud og taget mekanikeruniformen på. Den gode blå Polo har lige rundet de 10 år og skal derfor synes. Den har været af sted og kom hjem med en mangelliste. Vi vidste, at det ville ske, men det er altså billigere at køre til synshallen og få skidtet kasseret med en mangelliste, end det er at køre den til mekanikeren og få den klargjort til syn. Desværre er planer til for at blive ændret. Vagten har ringet, og nu er min mekaniker på vej til sin arbejdsplads for at tjekke noget teknik.
 
Dodo er ved at falde til ro. Hun hyler ikke (tak dyrlæge og dråber) og hun er meget mere afslappet. Hun har dog hele tiden styr på, hvor plastikbaby er. Den bliver puttet og taget med rundt i huset. Nu er trangen til at få den i vores seng helt glemt, og jeg vil tro, at det er ved at være overstået. Jeg håber, at det bare er denne gang. Hun er 4 år, og vi har aldrig oplevet det før. Hvis det viser sig at være en tilbagevendende begivenhed, så må vi lade hende sterilisere. Hvalpe er ikke en mulighed her. Dels har jeg slet ikke lyst, og dels er hun ikke godkendt til avl. Dette vil kræve udstillinger og ikke mindst den perfekte frisure.
 
Jakob er på køreteknisk anlæg til glatbanekørsel. Om lidt vil jeg hente ham og glæde mig over, at hans kørekort forhåbentlig snart er inden for rækkevidde, for det har været en langtrukket affære.
 
At det er mandag i morgen, og endnu en uge helt alene på kontoret lurer, det tænker jeg slet ikke over lige nu. Nu skal søndagen bare nydes.

16 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at du har en mand, der er god til mange praktiske gøremål. Stakkels Dodo, men nu er der vist håb om, at hun snart er helt sig selv igen. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har vidst været lidt heldig med ham :-)
   Ja, hun er heldigvis ved at være sig selv igen. Det kommer langsomt men sikkert.

   Slet
 2. I bestemmer vel selv, om hunden skal have hvalpe ... I kan bare ikke tjene penge på afkommet - er det ikke sådan, det er?
  Go' taktik, den I bruger til bilsynet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er det vel. Men faktum er, at vi kun kan bruge en af samme slags, for ellers tænder vi Jakobs allergi. Og snobberiet i raceforeningen forhindrer vidst, at nogen vil lægge han til en ikkegodkendt.

   Mangellisten er brugt som indkøbsliste hos reservedelslageret. Nu er der et par ting, der skal udskiftes, og så kører jeg ellers til omsyn med listen i hånden. Det kan ikke gå helt galt.

   Slet
 3. Det er dejligt at have en mand, der kan skifte kasketter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også taknemmelig. Det skal ikke være nogen hemmelighed.

   Slet
 4. Det er nemmere at skifte kasket end mand.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har da ret. Ikke at jeg ved ret meget om det. Jeg slider jo stadig på den første.

   Slet
 5. Godt man ikke er hund og kun må avles på hvis man har den rette frisure - det er jo nærmest fascisme. Og når det så er sagt har jeg masser af forståelse for at I ikke vil trække hvalpe på hunden. Det er et gigantisk arbejde, det er dyrt og så skal man bokse med hvalpekøbere bagefter - og gå og være bekymret for om hvalpene nu osse er havnet i det helt rigtige hjem.

  Og så håber jeg at mekanikeren i øvrigt vender tilbage og færdiggør sin liste så poloen atter kan køre rundt i nogenlunde lovlydig tilstand.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er snobberi af værste skuffe. Kvaliteten på hunden sidder sgu (undskyld) da ikke i hårlængden eller i min evne til pelspleje.

   Mekanikeren var hjemme da klokken var lidt mere end 18.00. Da var poloen ikke hjemme, for jeg var kørt for at hente Jakob, der var blevet færdig på glatbane. Nu er det arbejde i løbet af ugen, for det er lige ved at være tid.

   Slet
 6. Det må være dejligt med en mand med så mange kasketter og evner. Håber både køkken og kørekort snart er klar til at blive taget i brug.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sætter stor pris på de mange kasketter. De har sparet os for mange penge i årenes løb.
   Køkkenet er lige ved at være klart. Og efter en køretime i næste uge bliver der bestilt tid til prøve. Nu skal det være. Og der er en, der glæder sig.

   Slet
 7. Ja det må være fantastisk at have en mand, der i den grad har hænderne rigtigt skruet på. Tænk både at kunne være byggemand og mekaniker.

  Det er godt at Dodo atter har fået ro på sig. Mit gæt er at I kommer til at opleve de indbildte graviditeter mere end en gang (jeg har dog ikke det mindste at have mit gæt i).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg valgte slet ikke så tosset den gang for maaaange år siden.
   Jeg frygter også lidt, at trangen til at passe beskidte plastikdyr vender tilbage. Så må vi tage konsekvensen.

   Slet
 8. Ved den slags byggeprojekter lærer man altså, at det ikke kan betale sig at hidse sig op over en ekstra uges ventetid hist og her. Dejligt med en mand med så mange kasketter. Bare ærgerligt, at han også skal passe sit arbejde ind i mellem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvorfor skulle jeg. Jeg har jo alt, hvad jeg skal bruge, og lejrkøkkenet er stadig fuldt funktionsdygtigt i mit bryggers.

   Arbejdet tager tid. Og ind imellem tager det også alt hans energi. Som lige nu, hvor der er underbemanding på grund af ferie.

   Slet