lørdag den 13. juli 2013

Noget tager form

Når man først får taget hul på kasserne, danner der sig lynhurtigt et billede. Det hele kommer til at passe perfekt. I aften kører vi til gode venner, som synes, at Bo fortjener en pause. I morgen bliver de sidste skabsrammer samlet (hvis han da ikke har gjort det inden vi kører), og på mandag kommer de og bytter den kilometerlange og monstertunge bordplade.
 
 
Jeg glæder mig til i aften. Vi skal til Bjerge Strand og besøge Lone og Jens i deres sommerhus. Vi har ikke set dem siden fredagen før konfirmationen. Deres datter blev konfirmeret samme dag som Jonas, så vi kunne desværre ikke deltage. Lone og jeg har kendt hinanden siden vi var 4-5 år, og har holdt sammen lige siden.
 
God lørdag til dig.....

9 kommentarer:

 1. Tak i lige måde, og sikke dejlige venner, som sørger for at I kommer ud og får lov til at nyde at blive forkælet :-)

  SvarSlet
 2. Det er dejligt med venner, man har kendt siden man var barn. Nu begynder køkkennet at ligne et rigtig køkken - jeg er spændt på at se det færdigt :-)

  SvarSlet
 3. Skøn dag at blive forkælet af gode venner - udenfor huset, og dermed osse udenfor det manglende køkken.. det sidste ser dog ud til at snart at blive løst.

  SvarSlet
 4. Det er altid dejligt når et rum begynder at tage form. Pludselig har man glemt alle de timer der gik med at forberede, spartle, male og alt det andet tidskrævende. Nu starter alt det sjove. Rigtig dejlig sommer til dig.

  SvarSlet
 5. I er ved at kunne se slutningen på det projekt. Hvor skønt :0)
  Denne aften har også været så skøn, at en pause er ok.
  Rigtig god aften!

  SvarSlet
 6. Dejligt med lidt forkælelse, nu begynder køkkenet at ligne et køkken. ;-D

  SvarSlet
 7. Ja det tager sørme hurtigt form nu.. Håber I havde en dejlig aften i godt selskab.

  SvarSlet
 8. Jeg glædes med dig over det fremadskridende køkken ;-)
  Du lyder til at være begejstret over den Blå Planet, det er ikke den melding jeg har hørt. Hernede forlyder det, at det er slået for stort op i forhold til det det egentlig er at komme efter.

  Haha...Kager og kalorier er også den helt rigtige vej til hjertet her ;-)

  SvarSlet
 9. skønt med en pause , nyd den nu ,,,,, ;-)

  SvarSlet