onsdag den 31. juli 2013

Juli kom og gik

Det har været en anderledes sommer i år. Vores køkkenprojekt har fyldt rigtig meget, og der har ikke været tid til ret meget andet. Det har været en lang, sej og ikke mindst spændende proces. Jeg havde slet ikke nogen idé om, at arbejdet ville blive så omfattende. Han fortjener virkelig ros for god planlægning og flot arbejde, ham med alle kasketterne.
 
Vi er stadig ikke helt i mål. Og derfor ingen billeder. Nu skal det være det endelige projekt, der bliver vist frem. Hvis alt holder (jeg krydser fingre), kan vi tage endeligt i brug i weekenden. Faktisk risikerer jeg at få mit nye køkken helt færdigt og funktionsdygtigt på min fødselsdag. Det er da noget af en gave.
 
Juli blev også måneden, hvor jeg blev sluppet fri på Privathospitalet Valdemar. Min vinge er nu 100% smertefri, og har noget der ligner 95% bevægelsesevne. Jeg træner stadig med den gule elastik. Det giver nemlig bonus på flere måder. Det gør også godt i mine kontormuskler. Det kan jeg mærke, har vi har besøg af massøren på arbejde. Hun finder ikke så mange onde punkter mere. Jeg har en aftale med hos fys d. 12. august, så vil jeg også tro, at jeg er færdig der. Der med kom mit eventyr med faldet over havelågen til at strække sig over lidt mere end ti måneder.
 
Jeg er godt i gang med kampen mod det bløde, er sidder rundt om kroppen. Jeg er blevet stædig, så jeg er fuldt bevidst om, hvad jeg putter i munden. Jeg lider ikke på nogen måde, og faktisk har jeg ikke savnet det søde eller det hvide brød. Jeg kan mærke at det giver bonus, og det gør bare, at jeg har lyst til at fortsætte. Faktisk har jeg også fået lyst til at træne lidt. Det har jeg savnet alt den tid, min vinge har været dum.
 
Alt i alt har juli været god ved mig. Nu vil gå august i møde og glæde mig til fødselsdag, ferie, forlænget weekend med familien.

16 kommentarer:

 1. Det er dejligt at høre at der efter lang tids slid, er bonus på alle fronter - jeg glæder mig til at se billederne af din færdige 'fødselsdagsgave'. Vi (i særlig grad min bedre halvdel) var gennem samme proces for nogle år siden og jeg havde næsten glemt, hvor bøvlet en omgang det var. Til gengæld er det en daglig fornøjelse med det færdige resultat 😀
  Tillykke med din funktionsdygtige vinge - og held og lykke med 'opstramningen'. Du lyder topmotiveret og jeg håber jeg bliver lige så ihærdig, når jeg går i gang, her efter feriens lidt for mange forkælelser og gode måltider 🍰 🍦

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også øvet mig i at sige Bo laver nyt køkken og ikke "vi laver nyt køkken", for min opgave har godt nok været begrænset. Til gengæld har jeg forsøgt at styre alt andet i hjemmet. Også ting, som vi ellers plejer at fordele lige.

   Jeg er motiveret lige nu. Det og så en god portion stædighed, så tror jeg faktisk, at jeg kan nå langt.

   Slet
 2. Jeg synes det lyder som om juli har været rn god måned hos jer på alle måder.. :-)
  Jeg glæder mig til at se billeder af det færdige køkken.

  SvarSlet
  Svar
  1. De kommer lige om lidt Inge. Og lamperne viste sig at være perfekte til rummet.

   Slet
 3. Det bliver en dejlig fødselsdagsgave, når køkkenet står færdigt. Jeg glæder mig til at se billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. De kommer. Ja - sikke en gave. Jeg er vidst bare heldig.

   Slet
 4. Hvor dejligt, at du/I er stort set næsten i mål med både vinge og køkken. Så kan du rigtigt komme til at svinge gryderne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - dem, vi nu kan bruge. Nu går vi på induktion, så vi skal lige finde ud af, hvad der kan bruges, og hvad vi kommer til at mangle.

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Det var ikke mange klager over juli :-) Jeg har såmænd heller ingen, for vi nåede jo lige at få lidt regn ...
  Selv om du nu kan, varer det vist meget længe, inden du får lyst til at svinge kagerullen over manden, med alt gode, han har gjort for dig og jeres hjem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov. Du kom dobbelt ind her :-)
   Kagerullen bliver ikke svinget. Det lover jeg. Kun om fredagen, når vi ruller vores fredagspizza. Jonas kalder for øvrigt kagerullen for køkkenrullen :-)

   Slet
 7. Det er så dejligt med et splinternyt køkken, som 'bare' skal indrettes med al ting på nye pladser. Hvor er det dejligt, at din mand har kunnet lave det hele selv; jeg tør slet ikke tænke på, hvad det havde kostet, hvis I skulle have håndværkere på.

  Hvor er det dejligt, at vingen nu er på plads igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også fortalt manden i huset, at han ikke få løn for sit arbejde. Det har jeg da slet ikke råd til. Hvis det skulle have været lavet med folk udefra, var det ikke kommet til at ske.

   Slet
 8. Dejligt at din vinge snart er helt i orden igen, sammen med nyt køkken og fødselsdag - det må jo blive et 3-foldigt hurra :-)
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Hurra, hurra, hurra. Og så gemmer jeg det lange til weekenden, hvor vi forhåbentlig lander på plads.

   Slet
 9. dejligt vingen er ok nu, og dit køkken snart er helt færdigt, du skal se august bliver fantastisk

  SvarSlet