fredag den 26. juli 2013

Noget om at være gravid

Badevægten kom ind for et par dage siden. Den har opholdt sig i garagen, siden drengene diskuterede vægten på nogle tunge ting, de bar ind for deres far. Da den var blevet støvet af, tog jeg tilløb og prøvede at bestige den. Det skulle jeg aldrig have gjort. Den sagde noget i retning af "ring til din jordemor, når der er 5 minutter mellem veerne". Nu er der bare lidt det, at jeg er ikke gravid. Faktisk bliver jeg 46 i næste uge og er dermed for gammel til det pjat. Det er bare noget, vægten tror. Da jeg var kommet mig over fornærmelsen besluttede jeg mig for at tage skeen i den anden hånd. Eller måske jeg bare skal lægge gaflen? Enden på tankerækken blev i hvert fald, at jeg er gået i hård kamp. Ikke til jeg kommer til at nå min ungpigevægt igen, for det skal jeg absolut ikke. Jeg skal bare sørge for, at de bedste bukser kommer til at sidde ordentligt på min krop igen. Nu sagde jeg det højt, så sådan bliver det. Det var så lidt om aftalen med mig selv.
 
Der er en anden her i huset, der er gravid. Og nej, jeg skal ikke være bedstemor. Det er hunden. Det vil sige, hun tror det selv. Hun har opført sig tiltagende underligt de sidste par dage, og i dag, da jeg kom hjem fra arbejde, var den helt gal. Hele dagen har hun pisket rundt med et gammelt beskidt pivedyr, hun har genfundet ude i haven. Hun graver alle steder, og har gang på gang bedt om at komme op i vores seng. Der har hun aldrig været. Alt imens hun pisker rundt halser hun og klynker ynkeligt. Jeg gik på det store internet og fandt svaret. Indbildt drægtighed. Heldigvis havde dyrlægen stadig åben, så jeg ringede og fik en snak. 10 minutter efter var vi i konsultation, og nu har hun fået noget akut stoppende. Babyen er stadig ved hende, og tæppet har fået en omgang, men hun er da holdt op med at hyle og kan også sove lidt nu. Hun er en heldig lille hund, for jeg tror faktisk, at dyrlægen redede hende fra at blive bortadopteret.

28 kommentarer:

 1. Nååååh stakkels lille hund. det må ikke være sjovt. Jeg kender det jo fra når hanhunden er "i løbetid" - når alle tæverne er det. PYYYYYH hvor det kan trække tænder ud med det hylen. God weekend til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis er hun faldet lidt til ro nu. Hun har vidst haft en ganske afskyelig dag. Hun passer dog stadig på sin gamle og beskidte baby.

   Slet
 2. Pokker til fræk badevægt du har.. :-)

  Skal det forståes som at jeg alligevel ikke må adoptere hende.. ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - hvis den ikke opfører sig bedre i løbet af ugen, så er det sgu den, der bliver bortadopteret.

   Jeg tror altså, at jeg bliver uvenner med resten af familien, hvis jeg gør alvor af truslerne. Jeg tror også mere, at jeg bare havde tænkt, at hun havde godt af at komme på weekend.

   Slet
 3. Stakkels lille hund - det var godt, der var hjælp at hente hos dyrlægen. Jeg har ikke hørt om indbildt graviditet før, men det lyder jo plagsomt. Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg husker det fra naboens hund, da jeg var barn, og derfor gik mine tanker straks i den retning. Og da jeg fandt et identisk tilfælde på nettet, var det bare om at handle på det. Inden dyrlægen gik over til lukketidstakster.

   Slet
 4. Jeg har hørt om fænomenet, men har heldigvis aldrig oplevet det ... kian sagtens forestille mig, at det er ret anstrengende at være ufrivilligt vidne til.
  Held og lykke med din egen 'fødsel' ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har trukket tænder. Hun er godt nok en omsorgsfuld lille mor. Det grimme plastikdyr bliver trukket med rundt og puttet de sjoveste steder.
   Tak... Jeg vil tænke på det, når jeg skriger efter et stykke chokolade :-9

   Slet
 5. Godt at høre at INGEN af jer er i omstændigheder ;D

  Den med den 'skrigende' badevægt kender jeg også og vi er nok ikke de eneste...
  Jeg håber Dodo er ved at være afklimatiseret, så I alle kan gå en god weekend i møde. Jeg har hørt om den tilstand, men (heldigvis) aldrig set det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej heldigvis...

   Dodo er holdt op med at hyle, men hun passer stadig sin baby. Hun ved lige, hvor den ligger, og ind imellem sover de arm i arm.

   Slet
 6. Stakkels Hund og vægten skal lære at komme med opmuntrende kommentarer, så går det hele meget bedre. Pøj pøj med det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Nu er kampen taget op. Og jeg kan faktisk være ret stædig :-)

   Slet
 7. Min mor fødte min lillebror da hun var 46 så.... :-) held og lykke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sker ikke her Pia. Det lover jeg. Næste små må børnene sørge for, når de er klar til den del af tilværelsen.

   Slet
 8. smiler sikke en redelighed,,,,, ja både med vægten og den lille stakkels ikke gravide hund,,,, godt du kom til dyrlæge med hende , for det er rigtig yndbfor de stakks tæver der døjer med alsk drægtighed,
  men dig kære Susanne , du kan selv styre gaflen , hvor har du bare en skøn humor , rigtig god week- end ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er 4 år nu, og vi har aldrig oplevet det før. Jeg håber, at det var en engangsforestilling.
   Jeg styrer gaflen, og bilder min krop ind at koldt vand er lækkert :-)

   Slet
 9. Ja stakkels hund; godt at dyrlægen havde et vidundermiddel, så Dodo kan falde lidt ned igen. Ligefrem at bortadoptere hende ville da være forfærdeligt - I er jo så glade for hende.

  Det er flere år siden, jeg har turdet stige op på en badevægt og jeg ejer heller ikke en vægt. Jeg har bare den regel, at jeg skal kunne blive ved med at passe mine cowboybukser, så er det OK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altså heller ikke den store vægt-rytter. Det er mit tøj, der bestemmer. Jeg har en grænse for, hvor store bukser, jeg vil købe :-) Jeg tror faktisk, at den er lige ved at blive overskredet, og så er det, at jeg bliver stædig.

   Slet
 10. Jeg tror vores badevægte kommer fra samme produktionslinje.. den har i hvert fald samme småflabede opførsel.

  Mht hunden, så kender du jo min holdning.. steriliser den og få det overstået. Bare fordi man har en tæve er det ikke guds givet at den osse skal udsættes for det eller for at have hvalpe. Og den går bestemt ikke glip af noget ved ikke at få hvalpe.. Det er ikke synd for den eller at snyde den - det er blot en måde at holde den på plads i det flokhierarki, den indgår i.

  Og i øvrigt sænker man drastisk risikoen for kræft ved at få den steriliseret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Os imellem. Jeg ville have ny vægt, fordi jeg mente, at den var upålidelig. Så gik jeg på nettet og fandt ud af, at det var en af de mest nøjagtige på markedet på det tidspunkt. Men der er vel egentlig noget med mandagsmodeller. Man kan jo være uheldig.

   Hvis Dodo kammer over igen, så bliver hun steriliseret. Hvis det bare er en ener, så tror jeg, at hun får lov at være.

   Slet
 11. For dælan da Susanne - kender det... Og blev helt glad da jeg den anden da så et program med Puk Elgaard der sagde noget ala 'alle kvinder trækker da deres mave ind!'
  Ja da - ellers lignede jeg sgu da en temmelig gravid en det meste af tiden... Eller ihvertfald lige nu... Sommeren har været for god ved mig - eller jeg ved den - og her siger vægten og 'hold igen eller du skal have nye bukser!'
  Her har den ene skildpadde fundet sin lyst... Skal vi bytte dyr et par dage - damn jeg er træt af den stønner!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej altså. Jeg anede ikke at skildpadder havde lyde.
   Jeg så godt Puk og hørte bemærkningen. Nemlig - hun er jo ret. Vi skal nok klare den os to - skal det ikke bare være aftalen?

   Slet
 12. Stakkels lille hund - men jeg tror nu ikke på, at du kunne have nænnet at bortadoptere hende... ;-)

  Det med badevægten er jo ikke så godt. Jeg er inde på samme spor, og det har jeg været længe. Jeg har droppet 98% af alt sukker, motionerer som en gal (men altså ikke i hedebølgen her) og drikker sunde safter, så der snart vokser gulerødder ud af ørerne på mig. Og badevægten... den rører sig ikke en tomme. Jeg bliver VANvittig!

  PS. Heldigvis kan man se det på mit tøj, der sidder løst(løsere) og pænt (pænere)... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må tøjet være målemærket. Og der er jo også noget med, at træning og motion giver muskler, og gode muskler vejer også.

   Selvfølgelig havde jeg ikke bortført Dodo, men jeg har da tilbudt en anden blogger at låne hende weekenden over.

   Slet
 13. Hm, jeg har ikke i sinde at spørge min badevægt om verdenssituationen lige her efter ferien. Lige nu nyder jeg bare at gå med løst tøj og udsætter chokket, til jeg igen skal have lange bukser på ;-) Stakkels hund, stakkels jer. Jeg siger som Overleveren: Gør noget drastisk og få gjort en ende på tingene, for det der med at bortadoptere er vist alt for besværligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig besparende. For nu går jeg forbi butikkerne med deres lækre tøj og udsalg, for jeg nægter at købe i den størrelse, som kroppen siger lige nu.
   Bortadoptering kommer nok ikke på tale. Om hun skal steriliseres må tiden vise. Hvis det viser sig at være tilbagevendende, så er det ikke nogen tvivl.

   Slet
 14. hehe, sådan sagde min badevægt også for en måned siden, så jeg er begyndt på kuren: nejtak og powerwalking! Nu kan jeg da i mindste passe nogle af mine kørebukser (mc) igen. Min mor havde en westi, en dejlig pige, men hun blev også falsk gravid og slæbte rundt på et pivedyr, der nusset og pusset og plejet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej tak kuren er faktisk effektiv. Jeg har ikke problemer med at lade det søde og chipsene stå. Men jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke lige skal smage, for det smager jo af mere - det skidt. Så nej tak siger jeg også.
   Det lille grimme plastikdyr bliver i den grad passet. Hun er faktisk en omsorgsfuld lille mor.

   Slet