onsdag den 3. juli 2013

Ferie lige om lidt, og noget om en lidt for tung bordplade

Bordpladen skulle komme mandag middag. Bo og drengene var smuttet, og da der skulle komme 2 vognmænd med pladen, påtog jeg mig den vigtige opgave at køre hjem og låse op. Næsten på slaget bakkede lastbilen op i vores indkørsel og ud kom 1 mand.

Den er lidt lang. Kan du ikke lige tage fat her? Det gjorde jeg så, og Bo var nær blevet enkemand med nyt køkken. Den var tung. Helt enormt tung. 4 meter massiv bordplade med vask er altså ikke noget, man lige kaster rundt med. Set i bakspejlet skulle jeg have sagt fra. Men der var jo ikke nogen andre her, og damen i huset ved siden af har været pensionist i mange år. Den venstre vinge fik akut tilbagefald, men det er ved at være i orden nu.
 
Samme bordplade er i øvrigt blevet studeret af en mand fra bordpladefirmaet i dag. Der er nogle samlinger, som herren i huset ikke er tilfreds med. Vi har betalt en god sjat penge for en bordplade i A-kvalitet, så derfor skal det også være i orden. Han går hjem med vores billeder nu og så må vi afvente, hvad deres vurdering er. Vi kan godt bruge pladen, og vil være tilfredse med at forhandle lidt på prisen, men vi vil ikke lægge den på til fuld pris.
 
Jeg har meddelt, at hvis den skal bæres ud igen, så er jeg ikke hjemme. Jeg rører den ikke. Basta. Nu krydser jeg fingre for, at vi ikke er ude i noget, der kan forlænge vores projekt. Jeg vil så gerne se et færdigt køkken.
 
Når jeg har stået tidligt op 2 gange mere, er jeg nået til min ferie. Vi starter den med godt vejr. Det har Bo lovet. Han har nemlig fødselsdag på fredag. Vi vil sidde i vores gårdhave med lidt godt på grillen og fejre fødselsdag og udsigten til et par uger sammen uden vækkeur.

20 kommentarer:

 1. Altså! Den slags super-Karla-øvelser skal man passe på med. Godt, vingen er ved at være ok igen. Nedtælling til ferie er bare skønt. Jeg håber, din Bo kan sørge for godt vejr helt herover. Jeg synes, vi trænger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super-Karla er smuttet. Jeg har sendt hende hjem. Med besked på at passe mere på sig selv en anden gang. Jeg havde 2 dage i helvede bagefter. Det gode vejr kom på dagen, som lovet :-)

   Slet
 2. jamen , for pokker da ,,,, pas nu på den der vinge,,,,,, kan godt fortå i ikke vil gi fuld pris for noget der ikke er i orden ,,,,,

  SvarSlet
  Svar
  1. Af skade bliver man klog. Forhåbentlig. Jeg rører den ikke igen, før den ligger fladt, hvor den skal være.

   Slet
 3. Jeg håber Bo holder hvad han lover, vi vil meget gerne have sommer, sol og godt vejr..
  Det lyder som en rigtig fornuftig beslutning ikke at bære rundt på den bordplade igen, jeg kan godt se der ikke var andre muligheder, men 1 gang må være nok for din vinge.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde han da. Det gode vejr kom fredag. Præcis på dagen. Sådan er han nemlig - siger han :-)

   Slet
 4. Vi kvinder er godt nok stærke og seje, men der skal nu også være en kant. Vi skal jo gerne holde længe så pas godt på vingerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Lotte. Og der er noget med, at det også er en styrke at kende sin svaghed. Det har jeg hermed noteret mig.

   Slet
 5. Altså dit kvaj.. du skulle have sagt nej og bedt om at leveringen blev overholdt - det vil formodentlig sige på din adresse.. og ikke i bilen på din adresse :-)

  Er spændt på at se billeder eller noget fra jeres færdige køkkenprojekt..

  Og så tag lige at pas bedre på den arm, ikk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Av - den sved... Jeg ved det, og jeg burde have sagt fra. Det er bare ikke den øvelse, jeg er verdensmester i.

   Og jo - jeg lover at passe på.

   Slet
 6. Hmm synes at det er lidt for dårligt at de ikke var to til at levere den bordplade, håber at din arm ikke har ondt i dag. Kan godt forstå at du gerne vil være færdig med det køkken, håber der kommer en hurtig løsning, og så glæder jeg mig til at se det færdige projekt og bedre vejr. ;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Den med vejret er klaret. Nu mangler vi bare det andet. Der arbejdes på sagen, og det rykker rigtigt nu.

   Slet
 7. Dejligt at du snart har ferie, og nu skulle det gode vejr komme. Pas nu på vingen! Og så håber jeg, I får et afslag i prisen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nyder både ferie og det gode vejr nu Madame. Og bordpladen bliver forhandlet.

   Slet
 8. Jeg synes heller ikke, det er i orden, at de ikke selv kunne aflevere bordpladen - sæt nu det havde været jeres pensionistnabo, der skulle have haft den?
  Og så er den oven i købet ikke i orden ... jeg håber I får et fornuftigt afslag - ellers send dem en regning på en fysioterapeut ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det var ikke for meget. Jeg ved jo også godt selv bagefter, at det var med hovedet under armen at tage fat i den plade. Sådan noget er jeg faktisk rigtig god til. At vide bagefter, hvad jeg burde have gjort.

   Slet
 9. SUSANNE!!! håber du har hørt efter, hvad de øvrige har skrevet...du skulle jo gerne kunne strikke lidt engang imellem :)
  pyyy, kan godt forstå du glæder dig til I bliver færdige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Anne. Jeg skal nok høre efter. Lover :-)

   Slet
 10. pssst og nb og noget...måske du giver en kop kaffe i det nye køkken? :)

  SvarSlet
 11. Ja for pokker da - og et stykke kage, hvis jeg bare er forberedt. Vi kunne sagtens dyrke Möbius her, hvis de skulle være.

  SvarSlet