torsdag den 25. juli 2013

Ond start

Vi har startet op med et par onde dage efter ferien. Eller rettere et par onde nætter. Bo startede med rådighedsvagt og allerede mandag nat var den gal. Først ringede vagten omkring 22.30, da vi lige var faldet godt i søvn. Dette kald blev klaret hjemmefra, og der blev hurtigt lukket og slukket igen. Klokken 01.20 var den gal igen. Denne gang var der ingen kære mor. Op og til Måløv. Hjem igen efter 3 timer og lidt søvn inden tirsdagen kaldte. Tirsdag nat var den gal igen. Først satte Skagenfood vores kasse helt oppe ved hoveddøren. Det er fin service, men det tænder altså en lille hund. Og da klokken var 03.00 var der bud fra vagten. Heldigvis en, der kunne klares hjemmefra. Det er ikke mig, der har været oppe, og det er ikke mig, der har måttet køre af sted midt om natten. Men for pokker, hvor har jeg også været træt. Denne nat har ikke været afbrudt, så jeg har været frisk til morgen og er nu klar til at møde tidligt ind på arbejdet. Tidligt ind er nemlig det samme som tidligt ud.
 
Jeg vil smutte ud i regnen. Det er nu lidt hyggeligt, fordi det er så længe siden. Når jeg er vågnet rigtig op efter de onde dage her, vil jeg skrive historien om en emhætte, og om hvordan jeg har indgået nye aftaler med mig selv.

20 kommentarer:

 1. Det må være hårdt at få sin nattesøvn splittet op på den måde, men det er jo et vilkår for ham..

  Regn..!!! det har jeg ikke set noget til endnu, hverken i Roskilde eller her i København. Jeg glemte at vande blomster i morges, så det ville da ikke gøre noget, hvis der kom lidt ned oppe fra. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er desværre en del af jobbet, som man ikke kan komme udenom. Normalt går det nogenlunde. Men nattekørsel i hverdagen er altså en dræber.

   Slet
 2. pyyy ha...lydet noget hårdt..

  Melder:" regnen er ophørt i Sorø " ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså hårdt. Det nåede også at regne af her, så vi fik noget god dag.

   Slet
 3. God arbejdsdag til jer og forhåbentlig får mere nattesøvn i nat, afbrudt søvn kan godt nok vende op og ned på dagen. Her regner det ikke, så jeg vil gå en tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har brugt et par dage på at samle op. Nu satser vi bare på en rolig weekend.

   Slet
 4. Jeg føler med jer. De afbrudte nætter var uden tvivl det værste, dengang John havde sine tankstationer, og han var faktisk ret lettet over at blive fyret, da han var 52 ...
  Det bliver også sværere og sværere at klare det, efterhånden som man bliver ældre, måtte vi konstatere.
  Vi nyder også regnen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bo mener også, at han er for gammel til det vagt-noget. Men det hænger uløseligt sammen med jobbet, og under normale omstændigheder er det hver 7. uge, og så går det lige.

   Slet
 5. Der er ikke noget værre end lige at blive vækket, når man sover aller bedst. Jeg kender godt den med lige at blive vækket, gøre et eller andet og så lægge mig ned og sove igen (yngste skulle lige have vand i nat)og så sammenligne med en hel nats søvn. Himmelhvid forskel :0)

  Regnen er også lige kommet til min by. Håber det får frisket lidt op på haven og luften.

  God arbejdslyst Susanne :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kari. Regnen gjorde godt, og vi har da også sovet siden :-)

   Slet
 6. Sikke en jammer - det fortjener I sandelig ikke!! Håber det går bedre. knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er noget jammer. Og hellere jamre lidt, end lide i stilhed.

   Slet
 7. èn spoleret nattesøvn kan man lige klare, men to i rap er ikke godt! Her til formiddag regner det i Sydhavnen, jeg tror at alt det grønne har godt af det. ;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald en hård omgang, når man lige har vænnet sig til at sove lidt længe :-) Regnen gjorde godt. Både for planter og andet godt derude.

   Slet
 8. Afbrudt nattesøvn er slet ikke godt - man står op, og så er det som om, man slet ikke har sovet. Hvad laver din mand, siden han har rådighedsvagter?

  Vi har fået lidt vand her i Hvidovre og det er helt dejligt, at temperaturen nu er kommet ned på 22 grader.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er CTS tekniker og har med bygningsautomatik at gøre. Og køleanlæggene kan generelt ikke lidt, hvis det bliver for varmt.

   Slet
 9. Øv, det er da ikke den rareste start på arbejde efter god lang ferie, som dog osse er brugt ganske effektivt.

  Ved ikke rigtigt om jeg vil glæde mig til historier om aftaler og em-hætte.. men det lyder lidt spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den med aftalerne er nok så som så, men emhætten gemmer altså på en god historie. Jeg skal bare lige have tjek på lidt billeddokumentation.

   Slet
 10. øv for pokker sikke et par nætter i har haft , håber i så får lov at nyde week-enden ....Ingen regn her endnu,,,, måske søndag , må ellers godt vente til mandag....

  SvarSlet
 11. Ja - det er sejt, når det står på. Så er det man mærker, at dåbsattesten er blevet lidt gul i kanten.

  SvarSlet