onsdag den 10. juli 2013

Nyt fra køkkenet i ferieland

Det er slet ikke noget problem at vænne sig til ferie lige nu. Vejret har været perfekt, og jeg har tilbragt mange timer ude i gårdhaven. Under parasollen naturligvis, for solen har været både varm og skarp. Imens har Bo arbejdet inde. Han under ikke sig selv mange pauser, så ind imellem sørger jeg for kaffe og noget godt at spise. Nu er han ved at være færdig med at male, og lokalet ser lige nu sådan her ud. Gæt selv, hvor emhætten skal sidde
 

Og her er den så. Djævlen der er så usandsynlig tung, og som skal bæres ud igen i næste uge. Den er lige omkring 4 meter lang, så den er altså lidt besværlig at opbevare. Derfor har den fået pladsen bag sofaen, så der må en mindre omvej til, når vi skal ud af havedøren. At jeg glæder mig til at få køkkenet færdigt, er der vidst ikke noget underligt i. Men jeg glæder mig altså også rigtig meget til at få min stue til at ligne en stue igen.


Bo og Jakob er kørt efter resterne af farmors fødselsdagsgave. De er nede og hente en undulatunge, der nu er klar til at flytte fra sin mor. Den har været ude og i menneskehænder dagligt, så der er en god chance for, at farmor får en rigtig god ven. Jeg har lagt en jordbærlagkage sammen, mens de er væk. Det er nok ikke for meget at sige, at det er Bos favoritkage, og han fik ikke nogen til sin fødselsdag. Jeg har fortalt ham, at han ikke kan få løn for alt sit arbejde, så nu håber jeg på billige point med en kage. Og kender jeg ham ret, så virker det. Vejen til mandens hjerte er besat med kalorier. 

18 kommentarer:

 1. En undulatunge, ih, den må Farmor da blive glad for :-)

  Hvor skønt med de nu meget synlige fremskridt i køkkenet. Og inden længe bliver stuen til stue igen. Hvad skal I så få tiden til at gå med? ;-)

  SvarSlet
 2. Der har altid været fugle i familien og hun glæder sig. Hun fik buret til sin fødselsdag sidst i juni, men har måttet vente på, at den lille blev gammel nok.
  Ja - hvad skal vi mon lave. Jeg vil tro, at min håndværker skal sove ud et par måneder og bare lave ingenting :-)

  SvarSlet
 3. God idé med en undulatunge til Farmor - den skal hun nok få meget glæde af lige som min moster! Og din dygtige håndværker fortjener sin lækre jordbærlagkage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg tror, at den lille Piphans kommer til at bringe glæde. Hun savner vidst nogen at kvidre med :-)

   Slet
 4. smiler,,,,, ja vejen til mandens hjerte....
  Å hvor blir det godt når det køkken bliver færdigt, glæder mig til at se foto af det,,,
  Hvor blir det skønt med en lille undulat til farmor

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er lige om lidt :-) Der skal snart samles og indrettes. Altså, hvor bliver det en fest.

   Slet
 5. Ajjj en god gave til farmor, selv ville jeg blive lidt knotten hvis jeg fik en fugl.. ;-) til gengæld ville jeg elske at få et nyt køkken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og sådan er vi så forskellige. Farmor har selv ønsket sig lidt pip i stuen. Og inden du ser dig om, så flytter du vel til et andet køkken.

   Slet
 6. Lidt selskab er ikke at foragte, og sådan en undulat kan jo skvadre en del. Bliver godt når køkkenet er færdigt og din stue ligner en stue igen. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores gamle naboer havde en undulat, der sad og snakkede hele dagen. Lange sætninger og ord. Jeg har aldrig hørt den kvidre.

   Slet
 7. Ja jeg er sikker på at Bo også glæder sig til at køkkenet bliver færdig så han kan indtage sin hygge plads i sofaen. Super flot bordplade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sofaen savner. Den bliver ikke slidt i denne tid. Bordpladen er så lækker. Den er valgt efter at have set metervis og 1000 forskellige farver. Næsten.

   Slet
 8. Hehe, det sidste har du i hvert fald så ganske ret i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Her i hytten er den klokkeklar.

   Slet
 9. En kanariefugl er da en rigtig dejlig gave til farmor; den skal hun nok blive glad for. Så vidt jeg ved er det dem, der kan dresseres til at tale lidt (så i hvert fald ejeren kan forstå, hvad de siger).

  Det bliver så skønt med et splinternyt køkken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske hun er heldig. Den er jo kun lige taget fra og har været blandt mennesker hele tiden.

   Slet
 10. Ser billedet af køkkenet og det ser godt ud, men jeg føler mig altså lidt hensat til zoo hvor elefanten søgende stikker snablen ud gennem hegnet...

  Manden fortjener vist al den forkælelse du kan stoppe i ham :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og om lidt skal den snabel få, hvad den søger. Der ligger den flotteste emhætte og venter på den.

   Han bliver forkælet. For det har han nemlig fortjent.

   Slet