onsdag den 30. marts 2011


Det er nu noget særligt at lande hjemme efter en onsdag på jobbet og kunne erklære, at nu er det weekend. Men det gør jeg altså. Der er en masse punkter på programmet, men der skulle også gerne blive lidt tid til mig selv. I morgen skal Jakob og jeg til Slagelse. Han skal have opereret sine ører. Naturen og jeg har i skønneste forening udstyret ham med flyveører. Nu har han selv taget beslutningen om at få gjort noget ved det. Flere har stillet sig undrende og har aldrig rigtig lagt mærke til hans ører, og han har aldrig oplevet at blive drillet med det. Vi kender turen, for både Sara og jeg har været den samme omgang igennem. Begge med godt resultat.


Jeg vil nyde timerne ind imellem og få lavet nogle lapper til mit tæppe. Og så vil jeg glæde mig til fredag, hvor jeg skal hente Sara på stationen. Hun kommer hjem og holder weekend.


Billedet af min clematis er et par år gammelt og fuldstændig uden betydning for mine skriverier. Jeg savner bare blomster og forår.

1 kommentar:

  1. Det er så dejligt at man kan få opereret ører, der flyver lidt for meget. Kan huske, at jeg lå på stue med en ung pige, der fik det gjort, da jeg fik fjernet mandler.
    Og din clematis er en af mine absolutte yndlingsblomster!

    SvarSlet