lørdag den 5. marts 2011

Mies fødselsdag

Når man har fødselsdag, skal man have gaver. Længere er den bare ikke. I år har Mie fået de her skønne padehattemænd. Jeg synes, at de er helt fantastiske. Jeg overvejer at køre ned og købe et par store til vores gårdhave. Blomster skal der også til, så jeg har fået lavet det fine hjerte hos den lokale blomsterbinder.

Bo og jeg var forbi kirkegården i eftermiddag. Der er ingen børn hjemme, så det blev en mor og far ting i år. Jonas, som jo aldrig har mødt Mie, har snakket meget om hende i anledning af fødselsdagen. Han synes, at det er drønærgeligt, at hun ikke er her. Han ville nemlig gerne have mødt hende. At det er usanlynligt, at han var kommet, hvis hun ikke havde forladt os - ja, det er en anden sag, som han ikke skal spekulere på. Han sang fødselsdagssang for hende i morges, da han vågnede. Han er en dejlig dreng.Forresten - så var jeg lige ved at glemme, at vi skal have fødselsdagspandekager til dessert i dag.

6 kommentarer:

 1. Tusinde gange tillykke med Mie. Og vejret har bare været perfekt. Jeg er glad for, at hun var her. Det var vigtigt; hun er vigtig.

  Knus og tanker

  SvarSlet
 2. Det er gribende at læse om din lille Mie.
  Tillykke - det var varmt og smukt at læse, hvad du skriver. Og jeg kender det kun alt for godt selv.

  SvarSlet
 3. Hvor er der bare fint hos Mie - og god ide at købe figurerne hjem til også:)
  Knus og mange tanker Mette

  SvarSlet
 4. Ja det er underligt ikke at skulle finde bukser, mobiler eller legetøj til vores børn - men du er kommet godt fra det med de små paddehattemænd, de er bare rigtig søde.
  Håber at I havde en rigtig dejlig dag i solens rige!

  SvarSlet
 5. Det er en smuk grav og en god idé med de padehatte:) Det må være dejligt for jer med den fine tegning I fik lavet af hende, et skønt minde, trods alt:)

  Varme tanker fra mig

  SvarSlet
 6. Tillykke med Mies fødselsdag.
  Det er altså dejligt at høre, at hun er med jer på den der måde.
  Kærlig hilsen Heidi

  SvarSlet