onsdag den 9. marts 2011

Tæppet tager form

Strikkepindene er i hi for tiden. Jeg hækler lapper til den store guldmedalje. Jeg har lovet mig selv, at der skal hæftes ender mindst en gang om ugen. Ellers kommer hele skidtet til at ligge et eller andet sted meget længe. Farverne på billedet kommer slet ikke til deres ret. Det er 2 skønne grønne farver, der skal danne mønsteret. Mit print er et simpelt excell, som jeg leget med over nogle dage for at finde ud af, hvor mange lapper jeg skal bruge, og hvordan farverne skal indgå. Jeg tror, at det bliver rigtig godt. Jeg har nok hæklet ca. en trediedel. Jeg tror faktisk, at jeg vil begynde at sætte det lidt sammen i weekenden.

Egentlig blev jeg inspireret til tæppet her i blogland. Jeg var også på vej til at bestille materialer hos Tante Grøn. Faktisk havde jeg lagt i kurven og skulle til at afslutte handlen, da jeg blev enig med mig selv om, at striberne i de glade farver er skønne at se på, men at de ikke har deres plads på min sofa. Der skal være ro i farverne, så har jeg det vidst bedst.

3 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på at det bliver rigtigt flot, dit tæppe.
  Bare man kunne hækle - min sofa kunne også godt trænge til et pænt tæppe.
  Glæder mig til at se det færdigt!

  SvarSlet
 2. Velkommen forbi og tak for din kommentar. Jeg glæder mig til at vise tæppet frem - men jeg tør altså ikke lige give noget bud på, hvornår det må være. Lige nu ligger der 43 lapper på spisebordet. Målet er 126 i alt.

  SvarSlet
 3. Det er nogle skønne farver du har valgt, som man kan se på din tegning - ja, jeg kender også det med, at farver nogle gange gengives forkert af kameraet. Det er virkelig underligt! Jeg har også hæklet et par tæpper af den type og nød processen, det var næsten som meditation.

  SvarSlet