fredag den 25. marts 2011

Lidt fredagssnak


Dette skønne farvekort lå i posten den anden dag. Men hvordan er det lige. Når man vælger noget, så vælger man noget andet fra. Det kan jeg da ikke. Jeg har vildt lyst til at købe det hele. Nå, men jeg må diskutere lidt med mig selv, min samvittighed og mit dankort. Hvad jeg når frem til er ikke sikkert endnu.

Her er ikke de store weekendplaner. Bo har rådighedsvagt denne weekend og risikerer at blive kaldt både nat og dag. Det betyder, at vi holder lav profil og planlægger mindst muligt. Hvis vi er heldige får vi en lang weekend i roligt tempo. I værste fald må vi undvære ham. Hvordan det går, ved vi først mandag morgen, når han kan aflevere stafetten.

Far har klaret sin lungebetændelse. Så der står flytning på programmet i næste uge. Han skal i en lille lejlighed i forbindelse med det lokale plejehjem. Han er ikke syg nok til hospice, så en flytning er ikke til at undgå.

Det varer lige lidt, inden vi for alvor skyder weekenden i gang her. Først skal vi lige klippes alle sammen. Herefter skal Jakob køres til klassefest, og hans kæreste skal hentes. Så vil roen sænke sig. Der skal lidt godt på bordet i form af rejer, laks og noget lækkert brød. At vi skal se finalen i X-factor, kan der slet ikke sættes spørgsmålstegn ved.

Jeg håber, at din fredag aften må blive rigtig god.

2 kommentarer:

  1. God weekend til dig og dine :)

    SvarSlet
  2. Pyha, det var vel nok godt, at din far er kommet sig over sin lungebetændelse!
    Jeg håber, I får en rolig weekend sammen, Susanne, og at din mand ikke bliver indkaldt. Jeg kender selv til rådighedsvagter - det havde jeg ind imellem i mange år.

    Vi nød også X-factor her fredag aften :-)

    SvarSlet