lørdag den 5. marts 2011

Fødselsdag uden fødselsdagsbarn

I dag er det 13 år siden, Mie kom til verden. Der er købt fødselsdagsgave. Ikke lækre bukser, noget til værelset, et kort til penge, og hvad 13 årige ellers ønsker sig. Nix. Jeg har købt 2 skønne helt end figurer og et meget fint hjerte med blomster på. Dem skal jeg have sat på kirkegården i løbet af dagen. Hvad dagen ellers bringer finder vi ud af. Noget tyder på, at det bliver en smuk dag med sol og nærvær.

Må du også have en dejlig lørdag.....

5 kommentarer:

 1. Hvor må det have været svært, men tillykke alligevel og må jeres dag blive fyldt med solskin. Det er et skønt billede, er det jeres lille Mie?

  SvarSlet
 2. Tak Trillemor.
  Det var en rigtig svær ting, men 13 år er mange, så nu mindes vi på en helt anden måde. Det er Mie, der er på tegningen. Hun blev tegnet af Heather Spears kort tid efter hendes død.

  SvarSlet
 3. Gud hvor er hun skøn på det billede!! Det husker jeg ikke jeg har set før. Jeg fornemmer næsten et frækt glimt i øjnene. Hvor er hun bare sød!

  Her i Brede skinner solen fra en skyfri himmel og på vores tur til Mølleåen for at hilse på svanerne, ænderne og mågerne i morges, fornemmede jeg at dette var en helt særlig dag. Et stort og hjerteligt tillykke med Mie i dag.

  Kram fra Sofie

  SvarSlet
 4. Kære Susanne..
  Tillykke med Mie i dag - solen skinner for fuld styrke her midt på fyn..Mange tanker til dig og jer i dag..
  Hvor er hun skøn jeres lille Mie - fantastisk tegning.
  Kæmpe kram og tak:) Mette

  SvarSlet
 5. Hold kæft en lækker svedske der på billedet. Jeg kan simpelt hen ikke lade være med at kikke på hende og bare nyde hende.
  Det er simpelt hen så skøn en tegning og hvor er hun bare vidunderlig.

  Knus til jer

  SvarSlet