lørdag den 19. marts 2011

Weekendsysler

Modsat sidste weekend er vi i denne uge bare 3 herhjemme. Her er en ro lige nu, som man kun kan nyde et øjeblik. Hele hytten er ordnet og resten af weekenden er faktisk min egen. Der er ingen aftaler og ingen forventninger. Og dog - det passer ikke helt. Jonas og jeg har en aftale om et spil kort. Ellers skal der hæftes ender på en gang lapper til tæppet. Flere end halvdelen af lapperne er lavet.
Jeg skal lave mit eget knækbrød, siger Kong Mor. Så jeg tror, at jeg vil google lidt og se om jeg finder noget spændende. Det må prøves. Jeg er allerede ledt lidt på afveje, for jeg fandt dem her i min søgen. Jeg mangler rugmel i mit ellers godt fyldte skab, så jeg tror, at jeg vil gå ud i foråret og proviantere.

2 kommentarer:

 1. Ej men så må jeg jo give dig opskriften jo!
  :-)
  1 dl havregryn
  1 dl sesamfrø
  1 dl hørfrø
  1 dl solsikkefrø
  1 dl græskarkerner
  3½ dl hvedemel
  2 dl vand
  1½ dl olie
  1 tsk bagepulver
  1 tsk salt
  Bland det hele i nævnte rækkefølge - med en ske.

  Læs en klat dej op mellem 2 stykker bagepapir. rul knækbrødstyndt ud med en kagerulle og løft forsigtigt det øverste bagepapir. Skær knækbrødsstørrelser med en pizza rulle og bag i ovn 15,20 min ved 200 gr.
  De må ikke blive for mørke - så bliver de bitre!
  Det smager MUMS

  SvarSlet
 2. Jeg håber, du havde en dejlig weekend med ro og tid til dig selv. Det lyder spændende at bage sit eget knækbrød, det har jeg aldrig prøvet.
  Ha' en god mandag, Susanne.

  SvarSlet