onsdag den 13. april 2011

En lille ting med stor betydning

Denne skønne figur fik jeg til min 30 års fødselsdag af ledelsen på skolen, hvor jeg arbejde. Jeg satte den hjem på hylden, for den var jo meget sød. Tanken bag gaven var, at vi da skulle have hund til trods for Jakobs allergi.

Syv måneder efter fødselsdagen kom Mie til verden. Kun for at være et øjeblik og for at forlade os igen alt for hurtigt. Vi fik forstørret et billede, og da der ikke lige var slået søm i væggen, kom det til at stå på reolen, med hunden og den lille pige som støtte. Det gjorde noget ved min fødselsdagsgave. Fra at være hunden jeg ikke kunne få, blev figuren symbolet på, at noget passer på Mie, når vi nu ikke må. Hunden er stor og rigtig rar, og det lille barn ser ud til at være helt tryg. I dag står figuren stadig på hylden og jeg er glad for den på en helt anden måde, end da jeg modtog den. Sådan kan ting ændre betydning.


Senere skulle det jo vise sig, at vi godt kan have hund. Løsningen er bare at få fat i den rigtige hund. Vores Dodo trives fint i familien og alle trives med hende trods allergi og astma. I morgen går turen til Hovedstaden. Ikke for at deltage i tvillingedåb. Nej, jeg skal med Jakob og hans klasse i Folkteteateret og se Skatteøen. Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg synes jo, at Sebastians musik er noget af det fineste. Og stolt er jeg også, for sønnen har selv spurgt, om jeg vil med, og det er vidst ikke en selvfølge, når man er 16 og kunne komme i byen uden mor.

2 kommentarer:

 1. Ja det er SKØNT når de alligevel gerne vil have sin mor med!

  Sikke en god betydning din gave har fået. Smuk og symbolsk.

  SvarSlet
 2. Det var meget smukt at læse om figuren, Susanne! Ja, sådan kan ting i vores hjem få en ganske særlig betydning.
  Skønt at Jakob ville have dig med i teatret - nu er jeg er spændt på, hvad du syntes om forestillingen.
  Ha' en rigtig dejlig dag!

  SvarSlet