fredag den 15. april 2011

Fredag med servering

Jeg kan kun anbefale, at man tager i Folketeateret og ser Skatteøen hvis det er muligt. Det var en rigtig god forestilling. Fyldt med de gode sange af Sebastian, fyldt med gode skuespillere og helt fantastiske kulisser. Det er sådan en oplevelse, jeg kan leve højt på længe.

Turen til og fra byen var også en fornøjelse. Jeg havde Jakob og 3 af hans klassekammerater i bilen. Vi fik en god snak om løst og fast, alvor og sjov. De er både fornuftige og rigtig sjove at være sammen med. Men 16 årige knægte er altså sultne - hele tiden. Og de 4 jeg var omgivet af, havde ikke fået mad siden midt på eftermiddagen. Så jeg måtte pænt holde ind på Burger King på vej hjem. Og skal jeg være ærlig, så kom jeg til at spise en cheeseburger. Den smagte rigtig godt. Måske fordi klokken nærmede sig 23.00 og stemningen var til det.

Jeg har været træt i dag, og jeg har meddelt, at jeg ikke laver noget som helst. Så lige nu er Jakob og Signe ved at grille og lave salat. Jeg skal bare vente på, at det bliver sat på bordet foran mig. Jeg vil nyde det med et halvt glas rødvin, og når klokken er 21, er jeg nok den der sover.

2 kommentarer:

  1. Skønt - rigtig god weekend til jer :-)

    SvarSlet
  2. Det var spændende at læse om Skatteøen - tak fordi du fortæller! Jeg tænker på, om en 6-årig mon er for lille til at se stykket ...

    SvarSlet