mandag den 25. april 2011

Jeg er blevet snydt

Jeg kunne godt bruge lidt mere påske. Dagene har været en gave vejrmæssigt, og jeg føler virkelig, at der er kommet en masse på positivkontoen. Jeg har haft tid til bare at være, samtidig med, at der også er nået lidt rundt omkring. Lige nu venter en mandag, der står i transportens tegn. Jakob skal hentes hjem fra Signe, og Jonas har en aftale i byen, der kræver både aflevering og hentning.


Den nye uge bliver startet i sundhedens tegn. Jeg har opdaget, at jeg er blevet snydt. Der er sket det, at ca. 3 kg. har taget hjemsted på min krop, vel at mærke uden at det var aftalt. Det lyder måske ikke umiddelbart af mange, men jeg er ikke af de største fra naturens side, så jeg har det bedst, hvis jeg får afvist dem. Jeg kender turen. Det er sket 3-4 gange i mit voksenliv, at jeg har afvist de sidst ankomne deller. Jeg tænker i mit stille sind, at hvis jeg ikke havde gjort det, så havde der siddet mindst 15 kg. mere fordelt rundt på min krop.


Nu vil jeg gå ud og nyde den sidste påskedag. Jeg håber, at du også må få en dejlig en af slagsen.

1 kommentar:

  1. Ja, sikke et fantastisk påskevejr vi har haft, Susanne.
    Pøj pøj med dit projekt i sundhedens tegn! Jeg er selv begyndt at cykle for at komme i bedre form, og det føles dejligt.

    SvarSlet