fredag den 1. april 2011

Fredag i solskin

Det var det her sorte lyn, jeg kørte i, da jeg var på plejehjemmet i dag og se fars nye bolig og snakke med dem om ham og hele hans situation. Det er lidt en underlig oplevelse. Nærmest som den gang, jeg var til det første orienteringsmøde i dagplejen. Nu er det bare barnet, der skal have passet forælderen. Det var en rigtig positiv oplevelse, og jeg tror faktisk, at det skal blive godt. Jeg har i hvert fald den rigtige fornemmelse i maven. Nu håber jeg bare, at far også må blive tilfreds.


Det sorte lyn er afløser til Los Combos, som forlod matriklen i går. Den er en ren fornøjelse at køre i. En VW Polo, som lige nu kun har kørt 200 km. Den skal vi være venner med i mange år. Herren i huset kører 1000 km. om ugen, så vi sætter pris på et køretøj, der virker. Den kommer ikke til at føle sig ensom på grunden. Der holdt en fætter og ventede på den, da den kom. Jeg er også den glade ejer af en VW Polo. Den er bare 8 år og 220.000 km. ældre. Den kører stadig som en drøm, og jeg er ret sikker på, at blå og sort kommer til at holde side om side derude lang tid endnu.
Jakobs operation gik helt planmæssigt. Jeg så det ene øre, inden de pakkede det ind, og det var rigtig pænt. Han er træt og han er øm. Der kommer ikke billeder - det har jeg lovet. Han føler sig ikke speciel smart med forbinding over hele hovedet. Jeg skal til stationen og hente Sara nu. Jeg tror, at jeg napper den nye sorte. En rigtig dejlig weekend til dig og dine....

2 kommentarer:

  1. Tillykke med jeres Polo nummer 2! Folkevogn er kram og driftsikkert - så det lyder som et godt valg.
    Jeg kender også til at være barnet, der passer forælderen, selv om det nu er et års tid siden min far døde. Det kunne være hårdt, og hvad man kalder sandwichgenerationen, når man både har ansvar for sine børn og sine forældre.
    Ha' en dejlig weekend!

    SvarSlet
  2. Det var intet mindre end den perfekte betegnelse. Sandwichgeneration. Jeg har ind imellem også følt mig lidt som osten i burgeren. Godt lukket inde uden af stand til at trække vejret frit.

    SvarSlet