fredag den 22. april 2011

Kan du hjælpe?

Nu er det jo ikke første gang, at der har været billeder eller snak om lapper på denne side. Men denne lap er altså en helt særlig en af slagsen. Ikke på grund af farve, størrelse eller facon. Nej, det der adskiller denne lap fra de andre er det faktum, at det er lap nummer 126.

Det er den sidste......

For at være ærlig, så havde jeg ikke troet, at jeg skulle nå dertil før en gang om nogle måneder, men de har næsten lavet sig selv. Nu er det store spørgsmål, skal jeg sy dem sammen, eller skal de hækles sammen. Jeg ved det ikke, for på det punkt, er min erfaring på nulpunktet. Det må komme an på prøven.

Er der gode råd eller idéer, så hører jeg meget gerne.

3 kommentarer:

 1. Jeg kan overhovedet ikke hækle, men jeg vil nu alligevel mene, at det nok bliver flottest med en hæklet kant :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med at du blev færdig - det må være en dejlig følelse. Selv om jeg har hæklet tæpper for mange år siden, kan jeg desværre ikke huske, hvordan jeg satte firkanterne sammen. Men når man googler montering, kan det gøres på begge måder. Hvis du vil se et eksempel på sammenhækling er der et her:
  http://pralerier.blogspot.com/2010/08/oldemor-hklerier-og-lidt-diy.html

  SvarSlet
 3. Hej Susanne.

  Ang. vores Cotton, ja han bliver klippet, sådan synes vi det er mest praktisk og han er sødest.

  De må meget gerne være sort,hvide, det gør at de ikke bliver albinoer, og faktisk påstår de at det er de ekstra fine som også har noget sort i sig, men der er ikke mange af dem.

  Han er en skøn og sød hund og vi fik ham længe før racen blev moderne. Han er nu 10 år.

  Kram Marlene

  SvarSlet