fredag den 30. september 2011

Blomster og weekendplaner

Jeg havde helt glemt, hvor længe dahliaen blomstrer. Den røde her i helt fantastisk. Og der er stadig knopper, der står på spring. Vi plejer ikke at være så gode til at få dem op inden frosten kommer, men denne her skal altså reddes. Den vil jeg gerne nyde næste sommer også.

Vi er weekendklar nu. I aften skal der bare nydes, for i morgen er der en rigtig lang dag. Vi skal have etableret Sara i hendes nye hjem. Først skal vi møde hende i Odense. Her skal vi besøge Ikea og have de ting, hun har udset sig. Herefter skal der skrues møbler sammen, hænges lamper og gardiner op, og hendes ting fra Bredsten skal bringes til Vejle. Det kommer til at tage hele dagen, så der er arrangeret legeaftale til Dodo.

Sara er sej. Hun glæder sig til at få sit eget, selv om det absolut ikke var det, der var meningen, da hun tog hjemmefra sidste år. Hun har endnu ikke fundet jobbet, men har hele tiden følerne ude. Hun beder ikke om noget, for hun er opsat på at være voksen og klare sig selv. Vi skal afslutte dagen med at spise middag i Bredsten hos Morten og hans forældre. Jeg regner med, at vi er væk hele dagen, så der kommer ikke så meget som et komma på bloggen i morgen.

Rigtig god weekend derude...

5 kommentarer:

 1. God weekend til dig Susanne, og god arbejdslyst, jeg synes din datter lyder som en sej og klog ung dame..:-)

  SvarSlet
 2. Super flot dahlia...mine er spist af de slimede dræbersnegle ;-) Det lyder til at blive en hektisk dag i morgen, hvor er det sejt gået af den unge dame. En dejlig weekend til dig *KNUS*

  SvarSlet
 3. Og rigtig god weekend til dig, Susanne - den bliver da vist megettravl, men helt sikkert hyggelig.
  Det er en meget smuk dalia, du har!
  *Klem*

  SvarSlet
 4. Inge: Hun er klog og hun er sej, men der er også meget at lære. Men jo - jeg er sgu stolt.

  Gitte: De snegle. Jeg bekæmper dem. Og de er ikke nået helt over til krukkerne. Dejlig weekend til dig også....

  Madame: Ja. Lørdagen bliver lang. Det kan der vidst ikke stille spørgsmålstegn ved. Jeg skal lige have pakket de nyvaskede håndklæder og bestikket, som har ligget i skuffen lidt for længe. Der er nok at tænke på. Klem retur til dig.

  SvarSlet
 5. God weekend og god fornøjelse med flytningen af den seje unge dame..;D

  SvarSlet