søndag den 25. september 2011

Lidt om ure

Det sidste vi gør om fredagen, inden vi slukker lyset, er at sikre, at vækkeuret er slået fra. At der ikke er noget der bibber lidt over 04.00 lørdag morgen. Mit armbåndsur holder også weekendfri. Jeg tager det af, når jeg kommer hjem fra arbejde fredag, og så får det lov at passe sig selv, til jeg skal afsted igen mandag morgen.

Der er desværre et enkelt ur, jeg ikke har lært at styre. Og det irriterer mig grænseløst. Mit indre ur. Det lader sig overhovedet ikke manipulere. Det er lige gyldigt om jeg går i seng kl. 21.00 eller tid midnat. Lørdag morgen vågnede jeg og så på uret kl. 05.11. I morges sov jeg længe. Klokken nåede at blive næsten 06.00, inden jeg slog øjnene op første gang.

Det er meget praktisk i hverdagen, men øv hvor er det irriterende, når jeg nu så gerne vil tage søvnen i et stræk og vågne kl. 08.00 lørdag morgen.

Det må være nok brok for i dag. Solen skinner og dagen er fantastisk smuk. Jeg har høstet vindruer, og nu nyder jeg bare. God søndag hos dig.

5 kommentarer:

 1. Jeg kender godt det at være styret af tiden, også selvom vækkeuret er slukket. I weekenden har jeg dog lært mig selv at blive liggende, når det indre ur vækker mig kl. 06 dut.., så det kan lade sig gøre. Dejlig søndag til dig ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.
  Jeg kender godt det ur.
  Mit siger ca. 6.00 uanset hvad dag det, hvornår jeg er gået i seng, og sådan har det været det meste af mit liv.
  Vejret er super skønt, men jeg har virus ( influenza) der hærger min krop, men jeg får ikke feber, så jeg laller bare rundt.....
  Ønsker dig en god søndag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 3. Det er et hammerirriterende ur, som de fleste af os nok kender alt for godt.
  Når jeg vågner kl. 6 lørdag og søndag, lægger jeg mig til at læse - det bliver nemlig aldrig til ret meget om aftenen, fordi jeg falder hurtigt i søvn. Men læse lidt, sove lidt, læse lidt, sove lidt osv. er skønt og kan sagtens nydes til omkring ved 9-tiden :-)

  SvarSlet
 4. Åhhh det pokkers ur, mit trænger også ind i mellem til at blive justeret lidt bedre.. :-)

  SvarSlet
 5. Gitte: Du kan være helt sikker på, at jeg ikke har problemer med at blive liggende. Det irriterer mig bare, for det endner tit med, at jeg er rigtig træt i weekenden.

  Hanne Bente: Jeg håber, at influenzaen har forladt dig, så du alligevel har fået nydt lidt af weekendens solstråler.

  Ellen: Jeg nægter som regel at stå op inden 8. Men jeg er ikke ret god til at læse i sengen, så det er gerne noget med rævesøvn og lav puls.

  Inge: Jeg vil rigtig gerne have det justeret, men jeg ved altså ikke, hvor jeg skal henvende mig.

  SvarSlet