torsdag den 1. september 2011

Hyggesokker og morgensol

Så hoppede efterårets første hyggesokker af pindene. Opskriften er fra Trine i nr. 16. Jeg tror, at de bliver gemt, for de er et rigtig godt bud på en kalenderpakke. Ja - jeg undskylder mange gange, men det var altså den tanke, der strejfede mig, da jeg lavede dem færdig i går. Og så vil jeg skynde mig at understrege, at jeg ikke har flere pakker liggende endnu, og at der ikke står nisser fremme.

Der er fyldt sollys lige uden for stuevinduet. Noget tyder på, at årets første officielle efterårsdag bliver rigtig fin.

8 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne! Jeg er faktisk begyndt at tænke en lille smule på julen allerede - fx hvor den skal holdes - så det er ikke kun dig :-)
  Solskinsklem fra Nordsjælland!

  SvarSlet
 2. Hej Susanne.
  Dejligt at være i god tid.
  Jeg har tit været færdig med at købe julegaver ca.01.10.
  Julegaver køber jeg ikke mere, giver "pengegaver" - det eneste problem med gaverne er, at "de" måske ønsker gaverne byttet til "et større beløb".
  Ha´en god torsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 3. hihi, ja det er snart sæson for hyggesokker og varm kakao...Jul puha det gider jeg ikke tænke på nu..;) En dejlig dag til dig..

  SvarSlet
 4. Madame: ja, der kan også være rigtig mange hensyn at tage.

  Hanne Bente: Så god tid har jeg aldrig været i. ;o)

  Annemarie: varm kakao. Den har jeg hermed taget til mig. Indkøbslisten er udvidet.

  SvarSlet
 5. Uh ja Susanne, hvor er de blevet fine. Har selv lige lavet dem i str. 2 år til gaveskuffen, jeg er nemlig begyndt at lave julegaverne.
  Måske vi kan slippe for stress i år.
  Nyd solen mens den er der og god dag til dig

  SvarSlet
 6. Trine: Jeg har lige luret. De er også rigtig fine i lille udgave.

  SvarSlet
 7. Flotte julesokker ;-)
  Det er lang tid siden, at jeg har strikket sokker, og jeg mindes at teknikken omkring hælen ikke var så let. Det skal afprøves igen..det skal det!... så jeg kan holde varmen her til vinter. Go' aften Susanne *KNUS*

  SvarSlet
 8. Gitte: Sokker er tit på pindene i huset her. Jeg har 4 aftagere, og farverne må gerne være glade.

  SvarSlet