torsdag den 8. september 2011

Fra sommer til efterår

Der er vidst ikke nogen tvivl om, at det gennemgående tema denne sommer har været vand. Og det mest regnvand. Vi talte lidt om det den anden aften, og heldigvis har vi det sådan, at vi ikke vil huske sommeren 2011 som den, der regnede væk. Faktisk er vi enige om, at vi har haft en rigtig dejlig sommer. Det var fint vejr, da vi var i Sønderjylland. Vores fødselsdage er fejret på terrassen, og vi har brugt rigtig mange timer udenfor. Om det regner mindre lige i vores lokalområde, eller om vi bare har flyttet os rundt på de rigtige tidspunkter ved jeg ikke.

Billedet er fra i lørdags. Det er taget ved Bjerge Strand med mit lille lommekamera.

7 kommentarer:

 1. hihi, flot himmel, det er den samme jeg fangede ved Bjerge Strand, hvor ærgeligt at vi ikke mødtes...Ja der har været meget vand, men vi har da heldigvis masser af oplevelser vi kan kigge tilbage på, så håber vi bare på et kanonflot efterår..;D

  SvarSlet
 2. Sikke et dejligt billede du har taget! Lige som hos jer har det heller ikke været så galt med regnen her i det nordlige Sjælland. Vi havde også en fantastisk forsommer, der begyndte allerede i påsken i april. Ønsker dig en god dag nede sydpå! Klem

  SvarSlet
 3. Annemarie: det var sådan en flot aften.

  Madame: ja, den tidlige varme var skøn. Nu nyder jeg, at farverne skifter. Klem og dejlig dag til dig også.

  SvarSlet
 4. Sikke dog et dejligt aften-strand-billede, når jeg ser det, så savner jeg at bo ved havet og ikke bare ved en fjord.. :-)

  Du har fuldstændig ret, der ER kommet meget vand i sommer, men jeg har også masser af oplevelser at tænke tilbage på, hvor det har været dejligt og tørt vejr. Masser af gode golfrunder, oceaner af timer udendøre, måske skulle man i kortere perioder rykke lidt i læ, jeg har masser af billeder fra i sommer, hvor vi er i shorts og bare arme, hvor solen skinner og hvor vejret har været ganske pænt.

  Det vi ikke har haft i år, er en længere sammenhængende periode med kanon varme og sol.. så meget at vi blev trætte af det.. :-)

  Nå sikke en smørre om vejret, både det der var og det der ikke var.
  Som i alt andet, kan vi jo vælge at fokusere på de gode stunder og skubbe de andre lidt væk..:-)

  SvarSlet
 5. Hej Susanne.
  Rigtig flot billede du har taget.
  Vejret har faktisk kun været "dårligt" regn de sidste 3 uger.
  Vi havde et rigtig flot forår og der har været rigtig mange gode sommerdage.
  Ønsker dig en god torsdag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 6. Inge: jeg tror også, at det er hvad vi gør. Lever på det positive. Og det er ikke så ringe.

  Hanne Bente: der er også kommet noget ned oppefra her. Dejlig dag til dig også (og så nåede det at blive fredag)

  SvarSlet
 7. Et flot billede :-)
  Siden 1. juni har vi ikke haft mange aftener vi har kunne sidde ude og spise i hverdagene. Heldigvis har vi en skøn overdækket og lukket terrasse :-) Alle weekender har vi været til et eller andet arrangement, og der har vejret da været med os en del gange :-)

  SvarSlet