tirsdag den 6. september 2011

Koden er knækket

Sara bestilte jo en luftig ting. Den skal ikke være for løs og ikke for fast. Garnet lå i skabet på værelset. Det er en portion krampedyrt hørgarn, som jeg strikkede lidt af for 2 år siden. Det gik hurtigt op for mig, at jeg var på fejlkurs, så mit arbejde blev aldrig færdig den gang.

Der findes ikke et billede af den færdige model. Det var en, vi så færdigstrikket i garnforretningen, men i en helt anden kvalitet. Alt i alt er vi på glatbane. Efter jeg har knækket koden på mønsteret, er jeg ved godt mod. Faktisk synes jeg, at Sara er heldig. Jeg tror egentlig godt, at jeg kunne have brugt den selv. Det bliver et langvarigt projekt. Dels er det svært at se, når dagslyset forsvinder, og så skal der tælles og holdes øje hele tiden.

Lige nu venter jeg. Bo og Jakob er kørt til det midterste af Sjælland for at se på ny (anden) knallert til Jakob. Det bliver sent, ved jeg. Jeg er ikke god til det. Min familie bliver pludselig sårbar, når de kører om aftenen og om natten. Jeg ved godt, at uheldet også kan være ude om dagen, men en ting er fornuft - en anden er følelser. Mon jeg er specielt pyldret, eller er det bare sådan at være mor og hustru?

9 kommentarer:

 1. Bekymrings tankerne kender vi vist alle, det er vist sådan at have kære og nære.. :-)

  SvarSlet
 2. Super flot mønster, og hvor det bare JUHUUU, når man knækker koden. Bekymringer er og bliver en del af livet. Go' aften til dig Susanne *KNUS*

  SvarSlet
 3. Inge: Ja, jeg har lært i anden sammenhæng, at prisen for at elske er angsten for at miste.

  Gitte: Tak. Ja jeg følte lidt, at jeg havde vundet. Det er rigtigt - glæder og bekymringer går hånd i hånd. Og jeg ved jo godt, at de kommer hjem til mig om lidt.

  SvarSlet
 4. Super flot mønster, tror at den bliver rigtig flot.
  Du er ikke alene om dine bekymringer, det hænger sammen med at vi er bange for at miste, jeg kender også til det.
  Ønsker dig en god dag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 5. Det er vist helt almindeligt at man bekymrer sig, tror det ville være mærkeligt andet..Jeg kan ikke sove hvis Jimmi er på overarbejde og kommer sent hjem...;D

  SvarSlet
 6. Det ser smukt ud dit strik. Jeg er spændt på at se mere:-)

  SvarSlet
 7. Nej jeg ved lige præcis hvordan du har det.

  Det sker altid for naboen - problemet er at vi er alle naboer til andre. Nå ja ikke dig fordi du bor så langt væk ;-)

  Men ja - tankerne flyver. Jeg kender ikke nogen løsning.

  SvarSlet
 8. Det er vist meget normalt at have de tanker ind imellem :-) Mine kære kører langt på vejene altid, så der tænker jeg sjældent over det. Men når jeg ved de kører udenlands, så vil jeg gerne have en sms når målet er nået :-)

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres input. Jeg er åbenbart sådan lige omkring normalområdet, hvad bekymringer for familien angår. Jeg fik Bo og Jakob hjem i fin stand. Jakob med øre-til-øre-grin, for han havde nyt køretøj med hjem.

  SvarSlet