mandag den 19. september 2011

Kerteminde i september

Weekenden er blevet nydt i stor stil. Vi har været forholdsvis heldige med vejret, så der er gået lange ture og vi har set os omkring i Kerteminde.

Tornøes Hotel ses her fra den anden side af vandet. Hvis man går efter luksus og nyt, så er det ikke her, man skal lade sig indlogere. Hotellet er gammelt, og det viser det tydeligt. Men på den rigtige måde. Man fornemmer den gode stemning, lige så snart man træder ind. Indretningen er tro mod bygningen, så alt er lavet i den lidt tunge og ældre stil. Jeg synes, at der var dejligt. Betjeningen var i top, og vi manglede absolut ikke noget.


Hele Kerteminde by oser af historie. De små skæve huse ligger side om side i smalle gader, hvor fortovene buler, så jeg var glad for, at det var de flade sko, der var med på tur.


Jeg elsker havet, og når jeg får chancen, skal det opleves. Lystbådehavnen var godt fyldt op, og når vandet er helt stille og vejret godt, kan man kun nyde synet.


Og jo - vi fandt hende. Faktisk stod hun lige på den anden side af gaden. Amanda er en meget værdig dame at se på, når hun sådan står og holder øje.

Vi har sovet lidt længe i dag. Derfor ikke flere ord fra mig lige nu. Der er et par madpakker, der skal smøres og en musefælde, der skal tømmes. Jeg er ganske sikker, for jeg hørte, at der var gevinst klokken 4 i morges. Jo, hverdagen kalder - med alt hvad det indebærer.

God mandag til dig derude....

10 kommentarer:

 1. Dejligt med en weekend i den smukke by, og I fandt også Amanda kan jeg se..:-)

  SvarSlet
 2. Et ældre/gammelt hotel er da hyggeligt bare servicen er i orden..En god uge til dig..;D

  SvarSlet
 3. Dejligt at I havde en skøn week-end.
  Smukke billeder .
  Ønsker dig en god mandag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 4. Det lyder som en skøn weekend - og sikke nogle dejlige billeder! Jeg tror, man har godt af at trække stikket helt ud i ny og næ og bare flyde med - gerne et nyt sted, som I har gjort.
  Klem og god mandag til dig.

  SvarSlet
 5. Inge: ja vi har nydt, og Amanda var let at finde. Hun er en smuk kvinde.

  Annemarie: jeg kan også rigtig godt lide det gamle. Det var rigtig fint.

  Hanne Bente: byen er fuld af smukke motiver, så billederne taler for sig selv. God mandag til dig også.

  Madame: det er præcis hvad det handler om. At trække stikket og tale om noget andet. Vi har aftalt, at vi gør det igen til næste år. Klem til dig også.

  SvarSlet
 6. Smukke billeder fra en hyggelig by. Skønt har det været:-)

  SvarSlet
 7. Charlotte: Skønt er ordet. Hverken mere eller mindre.

  SvarSlet
 8. Sådanne afbræk, skal man have ind imellem. Det giver fornyet energi.
  Du må have en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 9. Pia: det giver godt på positivkontoen. God aften til dig nede sydpå.

  SvarSlet
 10. Sikke en skøn weekend I har haft i Kerteminde. De gamle huse summer af tidligere generationers liv og færden...patina, charme eller bare historie...jeg elsker det *KNUS*

  SvarSlet