lørdag den 10. september 2011

Efterlysning

De er landet. De der lækre kataloger over foredrag og kurser i vinterens løb. Jeg læser dem altid og får lyst til en hel masse. Men jeg ved også, at vi skal køre en masse og at jeg kører træt i det. Der er dog et enkelt kursus, jeg rigtig godt kunne tænke mig at deltage i. Det bliver bare ikke tilbudt. Det skal hedde et eller andet i stil med "Sådan undgår du overspringshandlinger".

Jeg skal gøre rent. Der trænger. Mine vinduer skal ordnes indvendigt, for på mandag kommer min nye ven. Det er ham, der vasker dem udvendigt - hele vejen rundt. Jeg har bare så pokkers svært ved at komme igang. Jeg har lovet min vendinde nogle billeder på mail. Dem kunne jeg lige sende først. Der er også kommet reklamer. Måske jeg lige skulle planlægge næste uges indkøb. Jeg kunne også bare vælge at gå i gang....

Jeg tænker lige lidt over det.

Svanen har har ikke en pind med mit indlæg at gøre, men smuk er den.

5 kommentarer:

 1. Hej Susanne.
  Hvad med at lave en liste over det du skal nå / gerne vil have gjort.
  Det du skal lave hver dag.....
  Det du skal ordne en gang om ugen...
  Det du skal ordne en gang om måneden...
  Eller gøre op med dig selv - hvad har jeg lyst til at lave.

  Jeg "samler" strygetøj og er for at sige det rent ud så træt af det når bunken bliver for stor, så jeg PRØVER fra nu af / eller måske fra i morgen, at tage det med det samme.
  Hyg dig med dine reklamer m.m.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet
 2. Jeg tror, vi kender det alle sammen :-) Man skal unde sig selv pauser med god samvittighed, og så tage et lille nap igen.
  God arbejdslyst og en dejlig lørdag til dig, klem!

  SvarSlet
 3. Hanne Bente: Det ender tit med, at jeg ikke får lavet dagens gerning i løbet af weekenden. Så samler jeg til gengæld op i løbet af ugen, hvor dagene alligevel er brugte. Det fungerer meget godt. Men jeg burde altså alligevel få ordnet de vinduer i dag :-)

  Madame: Nemlig. Pauser skal der til. Jeg har lige holdt en Vild med Dans pause og set programmet fra i går. Nu går jeg altså i gang. Klem og dejlig lørdag til dig også.

  SvarSlet
 4. Ha! Det kursus skulle jeg da også med på, hvis det kom. Jeg er ekspert i overspringshandlinger. Lige nu sidder jeg og arbejder intenst på et blad, men hvem skal hele tiden liiige hen og pille ved det nye strikkegarn, eller kigge i et blad, eller pakke lidt til loppemarked eller... Jeg tror desværre aldrig, at jeg bliver klogere... ;-)

  SvarSlet
 5. Hehe, mon ikke vi alle sammen kender overspringshandlinger når det gælder det der ikke er særligt spændende..;)

  SvarSlet